A csőgyatya+tornacipő stílus kezd kimenni a divatból vagy ez örök de jönnek mellé újak mindig?
Azt vettem észre hogy most az ilyen mélyülepű nadrágok meg virágmintás overálok a nagy divat.
Az én stílusom a csőgyatya+tornacipő meg egyszínű valamilyen aranyos figurás póló vagy párducmintás felső meg a bő/lenge felsők.És nem cserélném le egy divatos szettre csakmert a korombeliek mind ezt teszik
Nem megy még ki a divatból, elvileg ki fog, amit nem bánok, mert nem áll jól. Viszont az sem igaz, hogy ez "örök", pláne, hogy pár éve még az egyenesszárú gatya volt a menő, azelőtt meg a trapéz. Ugyanúgy jönni fog valami új.
Az ülepes gatya meg elég ízléstelen....
utsó adom:D
am a bő fölsőt meg a párducmintát nem egybe gondoltam:D az nekem se tetszene.párducmintás fölsőim csakis passzosak:D
én meg saucy vagyok aminek az öltözködése hasonlít az emoéra csak az alapszín nem fekete hanem a lényeg a szín,szín és szín:D
Első vagyok.
Ja hát én is Saucy féle vagyok.Csak azért írtam emo-t mert azt gondoltam azt kevesen ismerik... Ugyanis a legtöbb embernek mindegyik emo... sőt ahogy ők mondanák "emós"
Ja csak kár hogy nincsen olyan hogy emós... hanem simán emo...de nem baj.Legalább nagy örömödre tudod szidni a másik embert.Csak kár hogy nem helyesen.Egyébként meg minek kell ideírni ha nem is a témához kapcsolódik és csak szidod a másikat?De miért is kell elszólni a másikat mert máshogyan néz ki?Remélem jobban érzed magad h ezt megoszthattad.
Egyébként a kérdéshez visszatérve egyetértek azzal hogy csak azok váltottak akik divatmajmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!