Casual stílus! Zakó + tornacipő?
Sziasztok!
Meguntam ezt az egész deszkás dolgot.. meg úgy alapjáraton a divatot.
Nagyon megtetszett a casual stílus. Szeretem a laza, könnyed eleganciát, a személyiségemre is ez jellemző.
Viszont ki nem állhatom a bőrcipőket, szerintem a legtöbbje ronda. Azt se szeretem ha kinn van a cipőmből a fél zoknim.Ezért ugyebár deszkáscipő kizárva a casualhoz, otromba sportcipőket nem akarok, marad a tornacipő.
Azt tudom, hogy öltönyhöz bűn felvenni tornacipőt, de csak simán a zakóhoz nem ízléstelenség? Mert az én fantáziámban nagyon passzolnak. ( persze sportzakóra gondoltam )
Amúgy, teljes szerelést így gondoltam:
Sportzakó
Valami cool válltáska ( nem túl csicsás )
Egyedi, szép, esetleg humoros pólók ( pl. Moonbird Shirts pólói )
Bőröv
Lazább farmer ( kicsit gyűrőtt, nem passzos de nem is lóg. )
Tornacipő ( Chuck Taylor. )
Esetleg kalap, de az még nem biztos ( lévén zselézem a hajam, nem kell fejfedő )
Télen meg szövetkabát.
Továbbá, mikre ügyeljek?
Azt tudom, hogy:
- Táskának, övnek és cipőnek egyszínűnek kell lennie.
- Max. 3 színnel variáljak, kerüljem a csicsás mintákat
- Ékszerekből milyet hordjak? Ezüstre gondoltam.
Előre is köszönöm az észrevételeket.
Bármilyen tanácsot elfogadok. :)
14F
nem kell a táskának övnek cipőnek egyszínűnek lennie. csak illjenek egymáshoz.
amúgy oké, sokan 14 évesen már készen állnak minden szívrohamra, de szerintem nem illik hozzád.
meg úgy alapban nekem nem jön be a zakó-tornacipő. most télen meg kifagy a lábad. hiába a vastagzokni.
Előző:
ez egyelőre még nincs megvalósítva, csak tervbe van véve.
Tornacipő valóban nem jó télire.. arra még ki kell találnom valamit, de hát hol van még jövő tél? :D
Amúgy gondolkodtam még Tisza cipőn, azok is elég visszafogott, de ütős stílusúak.
Lehet, hogy fura.. de ki nem nézne utána egy ilyen öltözködésű srácnak? :P Szerintem különleges, főleg kortársaimhoz képest.
én a tornacipőtől hányok, én is szeretem a hasonló öltözködést, csak kerülöm a tornacipőt. helyette kicsit elegáns félcipőket, télen pedig bokacsizmát hordok.
és nálam nem fér bele a tarka póló.
de ha neked ez tetszik akkor hajrá, úgyis fiatal vagy.
nálad talán még belefér a tornacipő, mivel csak 14 vagy.
2. vagyok, jójó, csak úgy mondtam hogy hideg van :D
amúgy nem tudom ha így gondolod mint ez az űrlény
akkor sajnos csak azért fordulnék utánad hogy a hányásom jó helyre menjen :)
Justin Bieber pont hogy a deszkás stílus jellegzetes képviselője, nem a casualé.
Ilyesmi egy casual:
Szóval szerinted zakó+tornacipő nem passzos.
De akkor mi mással tudnék hordani zakót, ami nem bőrcipő?
hát ha nagyonmuszáj
bár fogalmam sincs, nem tudom vászonnal :D bár te tudod, végtére is, ahogy jól érzed magad, nem lebeszélni akartalak (:
milyen az a sportzako?
amugy nekem nagyon bejön ez a stylus meg minden csak valamhogy nem tudom elképzelni egy 14 éves srácon.
elöször azt hittem hogy legalább 18 vagy XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!