A csőgyatya+tornacipő stílus kezd kimenni a divatból vagy ez örök de jönnek mellé újak mindig?
Azt vettem észre hogy most az ilyen mélyülepű nadrágok meg virágmintás overálok a nagy divat.
Az én stílusom a csőgyatya+tornacipő meg egyszínű valamilyen aranyos figurás póló vagy párducmintás felső meg a bő/lenge felsők.És nem cserélném le egy divatos szettre csakmert a korombeliek mind ezt teszik
Helyesen tettem, mivel féregnek neveztelek, nem írtam semmit rosszul. És egy ember se szidok, csak már a fent említett "csoportot".
És nem arról van szó, hogy másképp nézel ki, hanem arról, ami ezt a másféle kinézetet okozza: a szociális fogyatékosság, a mindenkinek tetszeniakarás.
Az emberek nemtörődömsége ellen lázadnak.És lehet hogy pont te aki szemetel és az utcán eldobod/eldobhatod a francba a csikkeidet a földre ezt egy igazi emo nem teszi meg.
Nem azért mondom mert cigizel de ez csak egy példa...
És nem mondhatod hogy nem az zavar hogy az emo-k kitűnnek a tömegből.A Saucy is ezért lett.Mert az embereket már nem lehet meghökkenteni a szomorúsággal.Sokkal inkább a nagy vidámsággal.Az emo-k nem akarnak meghalni.Mert ha igen akkor 1et se látnál.Te is biztos elég normálisan nézhetsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!