Alapdarabok tavaszra?
megtetszett egy fiú, akit ahogy elnézek elég divatosan öltözködik. :D
nem régért véget egy elég hosszú kapcsolatom és szeretnék picit másképp öltözködni. nem hordtam fiús cuccokat, de annyira azért nőieseket sem. polo, farmer, tornacipő.
de úgyérzem nem fejezi ez ki a szépségem, elrejtem magam.
most h itt a tavasz, mik azok az alapdarabok, amiket szerezzek be ahhoz h trendi" lehessek?
Talán ha a korodat elárulnád....
Szerinted egy 13, 23 és 33 éves nőnek ugyanazt ajánlanánk?
bocsi lemaradt xd
19 :)
Hát szerintem ezek jó ötletek (én is így öltözök,és a fiúktól csak pozitív visszajelzést kapok) :
- szerezz be egy nagyon nagyon jó farmerdzsekit, vegyél alá egy atlétát, és egy latexet. + ne tornacipőt, hanem valami csini nem magas szárú csajos cipőt. A színeket ízlésesen válogasd össze!!
- amúgy farmergatya felejtős legyen!! vagy ha mindenképp farmernadrágot akarsz felvenni, akkor nehogy bő legyen hanem valami szuper csinos szteccs farmer. Ja, és hordj ékszereket, azok csinosítanak;))
Bocsi, de telefonrol nincs türelmem többet írni, keress rá neten a tavaszi kollekciókra, és meríts ötleteket.:):)
- skinny farmerek
- skater szoknya
- chiffon ingek, trikók
- statement ékszerek
- blézerek
- fekete bőrdzseki
- bőrhatású nadrág
- farmerdzseki
- valami lenge anyagú kendő
- kézitáskák (ajánlom pl a H&M-et, ott jók vannak)
- szőrmemellény
- egyberuhák
Nyilván keverni, bonyolítani is lehet őket, ezek csak alapvető lehetőségek, amik elsőre beugrottak. Nézegess fashion blogokat, a magyarok között is vannak nagyon jók.
Ballonkabát, bőrkabát, farmerdzseki :)
Csőfarmer, leggings(csak hosszított felsővel)
Szoknyák(mindenféle)
Toppok, pólók, ingek
Nőies felsők
Tornacipők, saru, balerina, telitalpú cipők
Kinek mi az alapdarab..
Nekem a farmer (nem cső), fekete top, farmerdzseki, fekete pulcsi, kockás ingek, tornacsuka és a bakancs számít annak.
De gondolom ez nem elég "trendi". Plázában kéne körülnézni, ott vannak kirakva azok, amiket mindenki hord, így azok a trendik.
Figyelj, én idősebb vagyok, de nekem a skinny farmer, converse, sportosabb felső és bőrkabát ugyan annyira alapdarab, mint a farmer, körömcipő, blézer összeállítás.
Ha veszel egy farmert és egy blézert, azt nagyon sok mindennel lehet kombinálni, elegánsan, lezserebben mindenhogy. A színes körömcipő is alap még mindig, kérdés hogy tudsz-e menni benne. Topán szintén az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!