Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Alapdarabok tavaszra?

Alapdarabok tavaszra?

Figyelt kérdés

megtetszett egy fiú, akit ahogy elnézek elég divatosan öltözködik. :D

nem régért véget egy elég hosszú kapcsolatom és szeretnék picit másképp öltözködni. nem hordtam fiús cuccokat, de annyira azért nőieseket sem. polo, farmer, tornacipő.

de úgyérzem nem fejezi ez ki a szépségem, elrejtem magam.

most h itt a tavasz, mik azok az alapdarabok, amiket szerezzek be ahhoz h trendi" lehessek?

2014. márc. 2. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Talán ha a korodat elárulnád....

Szerinted egy 13, 23 és 33 éves nőnek ugyanazt ajánlanánk?

2014. márc. 2. 11:10
 2/7 A kérdező kommentje:

bocsi lemaradt xd

19 :)

2014. márc. 2. 11:12
 3/7 anonim ***** válasza:
36%

Hát szerintem ezek jó ötletek (én is így öltözök,és a fiúktól csak pozitív visszajelzést kapok) :

- szerezz be egy nagyon nagyon jó farmerdzsekit, vegyél alá egy atlétát, és egy latexet. + ne tornacipőt, hanem valami csini nem magas szárú csajos cipőt. A színeket ízlésesen válogasd össze!!

- amúgy farmergatya felejtős legyen!! vagy ha mindenképp farmernadrágot akarsz felvenni, akkor nehogy bő legyen hanem valami szuper csinos szteccs farmer. Ja, és hordj ékszereket, azok csinosítanak;))

Bocsi, de telefonrol nincs türelmem többet írni, keress rá neten a tavaszi kollekciókra, és meríts ötleteket.:):)

2014. márc. 2. 11:18
 4/7 anonim ***** válasza:

- skinny farmerek

- skater szoknya

- chiffon ingek, trikók

- statement ékszerek

- blézerek

- fekete bőrdzseki

- bőrhatású nadrág

- farmerdzseki

- valami lenge anyagú kendő

- kézitáskák (ajánlom pl a H&M-et, ott jók vannak)

- szőrmemellény

- egyberuhák

Nyilván keverni, bonyolítani is lehet őket, ezek csak alapvető lehetőségek, amik elsőre beugrottak. Nézegess fashion blogokat, a magyarok között is vannak nagyon jók.

2014. márc. 2. 12:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Ballonkabát, bőrkabát, farmerdzseki :)

Csőfarmer, leggings(csak hosszított felsővel)

Szoknyák(mindenféle)

Toppok, pólók, ingek

Nőies felsők

Tornacipők, saru, balerina, telitalpú cipők

2014. márc. 2. 13:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Kinek mi az alapdarab..

Nekem a farmer (nem cső), fekete top, farmerdzseki, fekete pulcsi, kockás ingek, tornacsuka és a bakancs számít annak.

De gondolom ez nem elég "trendi". Plázában kéne körülnézni, ott vannak kirakva azok, amiket mindenki hord, így azok a trendik.

2014. márc. 2. 13:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Figyelj, én idősebb vagyok, de nekem a skinny farmer, converse, sportosabb felső és bőrkabát ugyan annyira alapdarab, mint a farmer, körömcipő, blézer összeállítás.

Ha veszel egy farmert és egy blézert, azt nagyon sok mindennel lehet kombinálni, elegánsan, lezserebben mindenhogy. A színes körömcipő is alap még mindig, kérdés hogy tudsz-e menni benne. Topán szintén az.

2014. márc. 5. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!