Lányok! Ti milyen gyakran hordok melltartót? (Főleg, például ha bejön a meleg idő. ) Ti hordok helyette mást, például testhez álló pamut body-t?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 21:28
41/45 A kérdező kommentje:
Most értem haza buliból, ma voltam strandon vagy fürdőben - nem tudom melyik a helyesebb szóhasználat. Na a lényeg topless voltam. A kutya sem szól egy rossz szót sem, sőt éppen pont - igaz csak lányoktól - kaptam egy-két kedves szót, vagy pozitív visszajelzést. Bár azt mondták, sajnos ő nem merik az én példámon felbuzdulva sem itthon, csak például Horvátországban, vagy máshol. Egy orosz lány volt még topless, ő azt mondta életében nem vett még mell tartót - jó felnőtt korában - , sőt 16 éves kora óta. Na ő keltett feltűnést. Neki még fütyültek is, amit nem értett. Náluk, sok topless csaj van, sőt ő otthon nudista, kb. 30 évesenen már és szerintem és szerinte is kb. D-s kosárral, és igen feszes fiatalos testtel és mellekkel. Amúgy meg ninsc gondom amióta egy pólót hordok, az élet adta meg a választ. Két rétegben ilyen melegben szétfőttem. Most egy ízléses márkás topon és shorton kívül egy szandál és kész, még jó, hogy van kártyás ID-m amit elfogadnak. Úgy hogy négy kártyával a zseben és ha kettőnek számoljuk a lábbeleit, négy ruhadarabbal járva senkinek semmi baja nem volt az utcán velem (?látszólag?).
2014. jún. 12. 03:47
42/45 anonim válasza:
Remélem nem a gyerekek közt voltál egy szál csöcsben, hanem a nudista részen.
43/45 A kérdező kommentje:
A válasz 54%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A gyerekeknek, kb. annyit ártok a fedetlen kebleimmel, mint egy puszi! ;-)
2014. jún. 13. 00:24
44/45 anonim válasza:
Igyekszem olyan ruhákat venni pl. nyárra aminek a mellrésze fodros vagy épp ráncolt vagy van belevarrt szivacs...mert gyűlölöm a melltartót. Akkor hordok ha muszáj.
B-s a mellem, kicsi, feszes pedig szültem is, igaz nem sokat szoptattam, de tényleg nagyon felesleges nekem.
Munkába hordok, mert munkaruha van ami vagy póló vagy ingkabát és azon átütne a mellbimbóm. Az ingkabát alá általában csíktopot viselek az nem baj ha elővillan (valami mintásat) a póló alá melltartót.
Pl. ilyen ruhákat hordok, szivacsos a mellrész, nem látszik át semmi.
45/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm (ezt a) választ is! Várok még!
2014. jún. 23. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!