Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti milyen gyakran...

Lányok! Ti milyen gyakran hordok melltartót? (Főleg, például ha bejön a meleg idő. ) Ti hordok helyette mást, például testhez álló pamut body-t?

Figyelt kérdés

2014. jún. 3. 21:28
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
80%

Én mindig hordok, kivéve, ha itthon vagyok, akkor sosincs rajtam.

Bár kis mellem van, nem akarom, hogy látsszon a mellbimbóm és más bimbijével sem szívesen szemezek a 4-6-oson.

2014. jún. 3. 22:35
 12/45 A kérdező kommentje:

Nem tudom, engem nem zavar ha néznek. - nem is veszem észre, különös képen. Az az ő szemük. Mondjuk horgolt pulóver alatt kényelmetlen lehet az érzés.

Turisták kint is néztek. Az az ő dolguk. ;)

2014. jún. 3. 22:38
 13/45 A kérdező kommentje:
#11/12 - Na 4-6 bele trafáltál. De most illetlenség, ha én nem veszek melltartót, és látszik a mellbimbóm?
2014. jún. 3. 22:40
 14/45 A kérdező kommentje:
beletrafáltál.*
2014. jún. 3. 22:40
 15/45 A kérdező kommentje:
Tudom ez itt Budapest, de Moszkvában és Londonban és New Yorkban sem kell hordani akkor itt miért?
2014. jún. 3. 22:41
 16/45 anonim ***** válasza:
54%

"Turisták kint is néztek. Az az ő dolguk. ;)"

Hallottad-e már a mondást, hogy "Rómában élj úgy, mint a rómaiak"? Megcsinálod a magyar nők jóhírét, ha rajtad kívül mindenki melltartóban van, csak te pakolod ki az árut... mondjuk ilyen hozzáállással simán el tudom képzelni, hogy mi a munkád.

2014. jún. 3. 22:42
 17/45 anonim ***** válasza:
65%
11.-es vagyok: igen, szerintem illetlen..nem hiszem, hogy bárki is a mellbimbódat akarja nézegetni. Ha nem látszik át, akkor semmi gond, Te dolgod, hogy hordasz-e melltartót, de, ha átlátszik, akkor szerintem gáz..
2014. jún. 3. 22:46
 18/45 anonim ***** válasza:
71%
Én minden nap veszek fel vékony szivacsos topot legalább, mivel mellem nem nagyon van, de a mellbimbót nem szeretem mutogatni, engem zavar. Az is ha másét kell bámulnom.
2014. jún. 3. 22:57
 19/45 anonim ***** válasza:
51%
Minden nap hordok. Max kivételes esetekben (betegség, nagytakarítás, olyan ruha, amibe bele van varrva a melltartó, stb) esetén nem hordok.
2014. jún. 3. 22:58
 20/45 A kérdező kommentje:

Én értem ezt a Rómában mint a Rómaiak. És tiszteletben is szeretném tartani. Kettő semmi közöm sem a szex, sem a divatiparhoz. Csak nekem kényelmetlen. (?) Amúgy a Váci utca tele van melltartó nélküli lányokkal.

És pont a nyarat töltöm itthon nagyanyámnál. :S

Értem köszi!

2014. jún. 3. 23:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!