Lányok! Ti milyen gyakran hordok melltartót? (Főleg, például ha bejön a meleg idő. ) Ti hordok helyette mást, például testhez álló pamut body-t?
Én mindig hordok, kivéve, ha itthon vagyok, akkor sosincs rajtam.
Bár kis mellem van, nem akarom, hogy látsszon a mellbimbóm és más bimbijével sem szívesen szemezek a 4-6-oson.
Nem tudom, engem nem zavar ha néznek. - nem is veszem észre, különös képen. Az az ő szemük. Mondjuk horgolt pulóver alatt kényelmetlen lehet az érzés.
Turisták kint is néztek. Az az ő dolguk. ;)
"Turisták kint is néztek. Az az ő dolguk. ;)"
Hallottad-e már a mondást, hogy "Rómában élj úgy, mint a rómaiak"? Megcsinálod a magyar nők jóhírét, ha rajtad kívül mindenki melltartóban van, csak te pakolod ki az árut... mondjuk ilyen hozzáállással simán el tudom képzelni, hogy mi a munkád.
Én értem ezt a Rómában mint a Rómaiak. És tiszteletben is szeretném tartani. Kettő semmi közöm sem a szex, sem a divatiparhoz. Csak nekem kényelmetlen. (?) Amúgy a Váci utca tele van melltartó nélküli lányokkal.
És pont a nyarat töltöm itthon nagyanyámnál. :S
Értem köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!