Lányok! Ti milyen gyakran hordok melltartót? (Főleg, például ha bejön a meleg idő. ) Ti hordok helyette mást, például testhez álló pamut body-t?
Három válaszban megkaptam a lényeget.
Pár évet voltam kint, itthon meg azt tapasztalom, hogy megszólnak meg megnéznek, hogy nem hordok.
Nekem is sincs nagy mellem, ezért sincs rá szűkségem, A és B közt, de én meg már elszoktam tőle.
Nekem húsz foktól már elég egy T-shirt.
Várok még választ.
Mindig van rajtam, csak éjszakéra veszem le.
Nagyon kényelmetlen amikor nincs rajtam.
Itthon általában nem hordok, csak ha jön valaki hozzám. Utcára valamikor ilyet szoktam: [link]
Van hozzá betét, így nem bimbozok be :D
De valamikor sima melltartót hordok.
Mindig hordok. Még itthonra is egy merevítő nélküli puha, kényelmeset. Ha nagyon fájnak a melleim, akkor éjszakára is felveszek egy ilyet.
Melltartó nélkül nem mennék ki az utcára, mert zavarna, ha mindenkia pólón átsejlő mellbimbóimat nézegetné. Volt egy idősebb kolléganőm, ő nem hordott melltartót soha, merthogy neki kis mellei vannak, nincs rá szüksége. Horgolt pulcsi alá sem vett fel. Hát ne tudjátok meg, mindenkinek tök kellemetlen volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!