Melegek! Nektek bejön ha egy srácon van fülbevaló, meg helix piercing (felső fül piercing)?
Vagy inkább taszít?
Nektek mi jön be igazán a srácokon?
Előre is köszönöm az értelmes,hasznos válaszokat! :)
Engem nem különösebben érdekel. Tehát sem kevésbé vonzó, sem vonzóbbnak nem tűnik általában. Amúgy meg embere válogatja, van, akinek kimondottan jól áll, és van, akinek nagyon nem.
Egyébként általában az arc érdekel, ékszerektől függetlenül. :)
34/F
Köszönöm szépen! :)
Természetesen ment a zöld mancs! ^^
Oh,ezt sajnálattal hallom. :S
Na jó,én annyira nem vagyok telenyomva. :P
Sanszos, hogy ismerem a kérdezőt ^^
Nekem teljesen 8! A belsőt mindig is többre értékeltem.
Szép vagy mindenképpen. Jómagam nem akarok se tetkót se percinget, de aki akar annak bátran legyen, ugyanúgy járnék vele mert az aranyosság belülről fakad <3
19/F
A barátom (18.f) egyik fülében 1, a másikban 3 sima, egyszerű, pici pontszerű fülbevaló volt már akkor is, amikor megismertem és nagyon jól állt neki, bár nem emiatt szerettem bele :)
Nekem egy sincs és ha valakinek az arcáról vagy egyéb testrészeiről fél kiló fém himbálózik, az kifejezetten taszító számomra.
Nekem valami miatt nem jön be a dolog sajnos. Elég sok olyan valószínűleg meleg srácot látok, akiknek nagyon nem állna jól a piercing, mégis hordja :D Ezen szoktam mosolyogni néha. Van olyan, akinek nagyon jól áll, és nem csak neki áll jól, hanem nekem is, ha meglátom :D
Mondjuk az utolsó fülbevaló nem annyira jön be, sőt szinte kevés áll jól. :D
A helix nem nagyon tetszik...
17F
Pityuci! :D
Igen,ismersz! :P
Nekem nagyon bejon. ^^ Nagyon szexi tud lenni egy fiu tole. De persze ha nem szep az arca akk mind1 h milyen a fule. :P
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!