Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti milyen gyakran...

Lányok! Ti milyen gyakran hordok melltartót? (Főleg, például ha bejön a meleg idő. ) Ti hordok helyette mást, például testhez álló pamut body-t?

Figyelt kérdés

2014. jún. 3. 21:28
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
87%
Én is mindig hordok. Nagy melleim vannak, kell nekik a tartás. Plusz melltartó nélkül egyből fáj a hátam.
2014. jún. 4. 00:09
 22/45 anonim ***** válasza:
83%
Nincs nagy mellem, de mindig hordok. Póló melltartó vagy sportmelltartó nélkül szerintem igénytelen - átlátszik a bimbó. Régen általános iskolában volt egy nagyon korán érő osztálytársnőm, ő direkt élvezte, hogy bámulják a fiúk, mikor a pólón átlátszik a melle. Ha neked ez bejön, akkor hajrá. Mindenki azt hord, amit akar, csak utána ne csodálkozzon a róla kialakult kép miatt.
2014. jún. 4. 13:51
 23/45 anonim ***** válasza:
89%
Alváson kívül még itthonra is. Nagyok a melleim, és hat rájuk a gravitáció, szóval ha akarnám, sem tudnám megúszni a melltartóviselést utcára, annyira lógnak. Ebből következik az is, hogy kb. csak a pántos-merevítő megoldás játszik, és a ruhatáramat is kénytelen vagyok ehhez válogatni. Akinek szép, feszes a melle, annak persze jó választás lehet egy top,body is. Lehet amúgy lepontozni, de nem feltétlenül kellene aláöltözet / fehérnemű nélkül rohangálni nyáron azoknak, akiknek nincs szükségük melltartóra, mert a legtöbb nyári ruhán simán átüt a mellbimbó meg a mell mozgása, és elég közönséges is tud lenni.
2014. jún. 4. 13:51
 24/45 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam le senkit.

Magyarországon a Váci utca kivételével úgy látszik közönséges. Máshol a világon természetes. De mint mondtam értem, Rómában mint a Rómaiak.

Most lehet a döglesztő nyárban is majd kér réteg rajtam.

Van elég feszes topom, az majd jó lesz a bővebbek alá.

Amúgy minden a szemnek, semmit a kéznek. - mármint a nagy a többség részére elven éltem. ;-)

2014. jún. 4. 14:31
 25/45 anonim ***** válasza:
46%
Alváshoz hordok sportmelltartót, utcán nagyon ritkán, ikább leragasztom a bimbiket és úgy nem látszik át. Szilikon mellem van.
2014. jún. 4. 17:34
 26/45 A kérdező kommentje:

Nekem teljesen természetes a mellem, de úgy is átnyomódik a mellbimbóm, ami az itteni piszkálás miatt zavar csak. - érdekes csak lányok és nők szóltak még (meg) miatta.

Az egészre felötlött bennem egy új kérdés, kint három lányból kettő monokinizik. - de ez már egy másik kérdés.

2014. jún. 4. 18:54
 27/45 anonim ***** válasza:
56%
Akkora álszent dolognak tartom, hogy a bimbó az fúj, de bezzeg az óriás dekoltázst senki se szólja le.
2014. jún. 4. 19:01
 28/45 A kérdező kommentje:

Anyám mondta, hogy itt mindig furán mentek a dolgok.

Úgy látszik ő is szabad szellem volt, ízlésesen.

De amúgy szép romkert a város, panel bástyákkal. És talán utoljára tölthetek el egy nyarat a nagyival. Ha nem is az utolsó, de lesz egy szép emléke.

2014. jún. 4. 19:12
 29/45 anonim ***** válasza:

Ilyesmit hordok ha a ruhám megengedi:

[link]

De csak utcára, mert itthon szorítja a gumi a tüdőmet és néha úgy érzem megfullaszt, de még mindig jobb, mint ezek a vasbetétes, szúrós melltartók: [link]

Utcára kénytelen vagyok hordani, itthon a ruháimat ledobom és köntösben rohangálok, de hát úgy emberek közé nem mehetek sajnos. Alkalmazkodni kell a többi emberhez.

Nem muszáj, csak akkor megnéznek és én nem szeretem ha bámulnak.

2014. jún. 4. 23:41
 30/45 A kérdező kommentje:

Engem nem zavar ha bámulnak, csak azt akikkel vagyok. ;) Azokat is néha inkább csak ha beszólnak ("túlbuzogják").

Engem is szorít, vág mindenhol a melltartó, tiszta olyan mint egy fűző.

Én leszek a két pólós, lenge meg body feslő. ;)

2014. jún. 4. 23:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!