Lányok! Ti milyen gyakran hordok melltartót? (Főleg, például ha bejön a meleg idő. ) Ti hordok helyette mást, például testhez álló pamut body-t?
Én nem pontoztam le senkit.
Magyarországon a Váci utca kivételével úgy látszik közönséges. Máshol a világon természetes. De mint mondtam értem, Rómában mint a Rómaiak.
Most lehet a döglesztő nyárban is majd kér réteg rajtam.
Van elég feszes topom, az majd jó lesz a bővebbek alá.
Amúgy minden a szemnek, semmit a kéznek. - mármint a nagy a többség részére elven éltem. ;-)
Nekem teljesen természetes a mellem, de úgy is átnyomódik a mellbimbóm, ami az itteni piszkálás miatt zavar csak. - érdekes csak lányok és nők szóltak még (meg) miatta.
Az egészre felötlött bennem egy új kérdés, kint három lányból kettő monokinizik. - de ez már egy másik kérdés.
Anyám mondta, hogy itt mindig furán mentek a dolgok.
Úgy látszik ő is szabad szellem volt, ízlésesen.
De amúgy szép romkert a város, panel bástyákkal. És talán utoljára tölthetek el egy nyarat a nagyival. Ha nem is az utolsó, de lesz egy szép emléke.
Ilyesmit hordok ha a ruhám megengedi:
De csak utcára, mert itthon szorítja a gumi a tüdőmet és néha úgy érzem megfullaszt, de még mindig jobb, mint ezek a vasbetétes, szúrós melltartók: [link]
Utcára kénytelen vagyok hordani, itthon a ruháimat ledobom és köntösben rohangálok, de hát úgy emberek közé nem mehetek sajnos. Alkalmazkodni kell a többi emberhez.
Nem muszáj, csak akkor megnéznek és én nem szeretem ha bámulnak.
Engem nem zavar ha bámulnak, csak azt akikkel vagyok. ;) Azokat is néha inkább csak ha beszólnak ("túlbuzogják").
Engem is szorít, vág mindenhol a melltartó, tiszta olyan mint egy fűző.
Én leszek a két pólós, lenge meg body feslő. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!