Szerintetek egy nőn is tud jól mutatni egy acélbetétes bakancs?
16 éves lány vagyok. A nővérem már 6 éve hord Steel bakancsokat és tavaly én is kaptam egy 15-ös feketét. Imádom , ahogy kinéz, imádom viselni. Egyszerű csőfarmerokhoz és fekete pulóverekhez húzom fel.
Nem rakok magamra 5 kg sminket, nem lila a hajam vagy zsíros és nem üvölt a metál zene a szobámból. Nincs velem semmi gond és nem azért választottam a bakancsot, hogy mutogassam magam, én vagyok az egyik legsegítőkészebb, visszafogottabb és szorgalmasabb ember az osztályban. Mégis az itt lévők 85%-a rögtön elhordott szánalmas, igénytelen tramplinak. Hát köszönöm szépen.
És hogy válaszoljak a kérdésedre, igen, szerintem egy nőn is jól tud állni a bakancs és szerintem nem kell hozzá különcnek kinézni.
Még szerencse, hogy a gyémántfülbevalós, rikítórózsaszín, köldökig kivágott pólós fiúkkal minden rendben van. S aztán ott van az az érzés, amikor télen mindenki nyavalyog a beázott, vékony csizmája miatt, aminek lejön a talpa 2 hónapon belül :)
Hogy Te milyen izgalmas csaj lehetsz!
Fekete bakancs, fekete pulcsi - a farmer is fekete, vagy ismersz más színt is?
De legalább nem zsíros a hajad - gondolom ez nálad pozitívum, hamár így kiemelted.
Gondolom azért vagy olyan szorgalmas, mert a fiúkra nem kell sok időt pazarolnod.
(azért mert a nővéred nem tud öltözködni, te megtanulhatsz)
Én meg 27 éves vagyok, és Steel bakancsot hordok, és azt is fogok mindig. Ha akarod, még képet is mellékelek magamról. Én így érzem jól magam, és nem tudom, te hogy veszed magadnak a bátorságot, hogy egy fiatal lányt elhordj mindennek, csak mert őszintén írt. Két sorból kiderül, hogy értelmileg és emberileg is több szorult belé mint a 2 (vagy 1) kőbunkó diszkós/nőcis idiótába.
Born to Raise Hell!!
#29: Hát nem azért írtam, hogy akárki stílusába is belekössek, ha az eddigi válaszaim alapján nem esett volna le. Van önálló véleményem, amit néha okosabb dolog megtartani magamnak. (Mi hasznom lenne belőle, ha megmondanám az osztálytársamnak, hogy nem tetszik az új nadrágja?)
De egy teljesen "logikus" következtetés, hogy mert nem nőies, finom valaki stílusa már nem is lehet senkije (a legtöbb rocker meg ilyesmi ismerősöm párkapcsolatban él). Az értelem nem ott mutatkozik meg, hogy öltözik fel valaki, hanem ott, hogy mennyire tudja bírálni a dolgok fontosságát ebben az esetben. Nem fáj neked fizikailag, hogy egy 16 éves lány nem kiskosztümben lejt az utcán (meg akár a 27 éves válaszoló is, semmilyen jogon nem várhatod el tőle, hogy máshogy öltözködjön, ugyanúgy az ő teste, mint a tiéd a tiéd, és ugyanolyan kevés jogod van beleszólni abba, hogy mit vesz fel az övére, mint fordítva)
#31: Mégis mi a sz*rban legyen, tűsarkúban?
Ugyan menj már! Mennyire valósághű, hogy pisztollyal az oldalán sétál ebben a ruhában harcba? Mert ez a feszes ruci harcba való, ugye?
Az a baj, hogy anyukád csak arra tanított meg, hogy hogyan kell felvenni a ruhákat, arra nem, hogy normálisan, nőnek fel tudj öltözni.
A képen látható nő (aki egyébként Kate Beckinsale az Underworld c. filmben és egy vámpírt alakít) éppen megy szétlőni kb 100 embert fejét. Elég vicces lenne, ha 12 cm-es tűsarkúban rohangálna, meg zuhanna 4 emeletet. Persze van akciófilm, amiben így tolja a csaj, de úgy látszik ennél a filmnél a készítők megpróbáltak vmennyire valósághűek lenni.
Mint ahogy egyébként egy koncerten, fesztiválon, strandon, télen -20 fokban, meg még egy csomó helyen iszonyat hülyén nézne ki a tűsarkú. Mármint nem a tűsarkú, hanem ahogy a csaj botladozik benne. Ha visszaolvasok lehet te kampányoltál alkalomhoz illő öltözet mellett - most pont azt akarod elhitetni, hogy minden körülményke között csak a tűsarkút viselő nő lehet szexi és nőies. Mert aki a parkba lemegy kutyát sétáltatni és nem akar nyakig elmerülni a sárban az már nem lehet nőies.
Mindennek megvan a helye, és egy elegáns étteremben, egy szórakozóhelyen, egy randin, esetleg munkahelyen sztem is előnyös, ha egy nő magassarkút visel, de azért ne essünk túlzásokba.
A te ragaszkodásod kb olyan mintha vki azt mondaná, h az esernyő/esőkabát nem nőies, úgyh aki nőies akar lenni, az ázzon sz. rrá :D vagy télen a sapka nem nőies... szóval érted, alkalomhoz illő viselet!
A cipő csak egy része az öltözéknek ami épphogy képes kiemelni és felkelteni a figyelmet ha amúgy jól és nőiesen tud öltözködni az illető.
(Egyébként a feszes rucival meg mi baj van, mégse mehet lövöldözni tréninggatyában, vagy szoknyában.??)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!