Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek egy nőn is tud...

Szerintetek egy nőn is tud jól mutatni egy acélbetétes bakancs?

Figyelt kérdés
vagy inkább ez férfiakon? Tudom,ma már a nők is ugyanúgy viselik

2014. máj. 28. 08:26
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
65%

nálam egy igényes rocker/goth/cybergoth lány nem tartozik a trampli kategóriába... sőt.

a trampli az aki nem ügyel az öltözködésére, összevissza vesz fel ruhákat, és leginkább régi kopott, lógós ruhákat hord amik nőietlenek, mondjuk bő farmergatya, tornacsuka, stb... pluszba nem ügyel a frizurájára, nem sminkel stb...

a rockerek közt is van aki ilyen szakadt pólókat hord, de van olyan is aki jó cuccokat vesz fel, és hozzá bakancsot.

az acélbetétes bakancs ami leginkább a rocker szubkultúra viseleteként terjedt el az igenis lehet egy hétköznapi öltözködés része ha az illető hozzá tud öltözni. főleg h manapság egyre több nem rocker lány is átemel az öltözködésébe ilyen elemeket (szegecses, bőr cuccok, stb)

persze itt nem a túrabakancsról beszélünk, azt kár is lenne belekeverni. (Egyébként hordanak a nők bakancsot, vannak nőies darabok amit egy férfi biztos nem venne fel...)

szóval kár itt kategorizálni mert az h valaki trampli az nem egy ruhadarabon fog múlni, egyébként megnyugtatlak Párizsban is találsz acélbetkós bakancsot hordó lányokat.

inkább a tornacipős-melegítőnacis kiégett 40-éves nőből van ott kevesebb, általában otthoni ruhákat nem hordanak utcára (mint itt nálunk). ez egyébként a férfiakra is igaz, hogy igényesebbek. szóval ha elvársz vmit a nőktől gondold át téged vajon turistának néznének e Párizs vagy Milánó főutcáján sétálgatva.

2014. máj. 31. 15:41
 22/45 anonim ***** válasza:
82%

#28: Tényleg ne általánosíts. Ismersz mindenkit? Ismered az egyik legjobb barátnőmet, aki életében nem venne fel egy magassarkút, mert nem érzi magát jól benne, de beismeri, hogy nagyon jó a stílusom, és egyébként neki is az? Nem hiszem. Aki leszólja, ahogy öltözök, legyen stílusos vagy nem, egy paraszt. Védtem már meg ezen az oldalon jópár ilyen csajt, férfit is, és még megvan a 90%-om, lehet azért, mert mást is tudok, mint azt hajtogatni, hogy "csak ez meg ez jó, és aki nem tartja be, az egy igénytelen trampli és csak irigy a miniszoknyás csajokra".

Jól írja a 30-as, Párizsban se mindenki jár Giuseppe Zanottiban meg tiptop kis kosztümökben egy csinos ballonkabáttal. De tényleg nem mennek el odáig, hogy melegítőben menjenek ki az utcára. Viszont egy fiatal lányt, aki pl felvesz egy farmert, kardigánt meg Converset, még senki se szólt meg ott sem. A legnagyobb probléma az, amikor egy nő elengedi magát, nem figyel oda magára, mert már megállapodott, már nem kell. Azzal semmi baj nincs, ha egy kényelmes de helyes cipőt vesz fel vagy egy bakancsot, esetleg egy farmert.

2014. máj. 31. 16:29
 23/45 anonim ***** válasza:
21%

30: Én nő vagyok, és csinosan, nőiesen öltözködöm. Bármikor sétálgatnék Milánóban, ahogy mint már írtam, Párizsban már többször is sétálgattam, és hidd el, nem néztek turistának.

És igen, láttam ott is bakancsos lányokat, csak tudod mi volt ismerős amikor közelebb értem hozzájuk - az hogy magyarul beszéltek! Egy francia nő sosem öltözne így, hiába ámítod magad, és az igénytelen "barátnőidet" ezzel.

2014. máj. 31. 18:47
 24/45 anonim ***** válasza:
65%
Attól, hogy párszor jártál ott és nem láttál valamit az nem azt jelenti, hogy nem létezik. Amikor Londonban jártam egy hetet töltöttünk csakis városnézéssel, és olyat láttam, hogy ha ott vagytok, ráugrotok(:D): A legtöbb fiatal nő teljesen munkaruhához, kosztümhöz, csinos öltözethez New Balance meg Nike szabadidőcipőt hordtak. Később kiderítettük, hogy náluk volt a munkaruhájuk cipő része, de akkora förtelmes távolságokat sétáltak nap mint nap, hogy egyszerűbb volt felkapni egy sportcipőt, amíg be nem érnek a melóba. És teljesen megértettem őket, én is bakancsban nyomattam, plusz komfortbetét és a nap végére így is fájt a talpam.
2014. máj. 31. 19:43
 25/45 anonim ***** válasza:
30%
Csak gondolom voltak annyira inteligensek, hogy nem kezdték leszólni meg qrvázni a nőiesen öltözködő többi nőt az utcán. És nagy eséllyel este szórakozni nem így mentek.
2014. máj. 31. 20:18
 26/45 anonim ***** válasza:
65%
Ezt úgy mondod, mintha én kijelentettem volna, hogy ezt teszem. Nem tudok mit tenni a csajokkal, akik ilyenek.
2014. máj. 31. 23:26
 27/45 anonim ***** válasza:
15%
Nem, de nem is teszel ellenük semmit. Ezért van 90%-od.
2014. jún. 1. 18:02
 28/45 anonim ***** válasza:
78%
Nem érzem úgy, hogy kéne. Nem érzem fontosságát, hogy valaki más stílusába szóljak bele, sokkal jobb dolgaim is vannak.
2014. jún. 1. 18:37
 29/45 anonim ***** válasza:
6%

Akkor ehez a kérdéshez miért írtál már többször is?

És miért tetted le a voksod az igénytelen öltözködés mellett? Csak nem azért, mert a többség így gondolja? Remélem mire felnősz, lesz önálló véleményed is, amit vállalni is fogsz.

2014. jún. 2. 11:57
 30/45 anonim ***** válasza:
88%

röhej amit a 36%-os itt osztja az észt :D

én bírom az acélbetétes bakancsos csajokat. sztem jól is tud kinézni. pedig egyébként nem bírom ha egy csaj slampos, de sztem a bakancstól nem lesz az.

aki nőies, az abban is is nőies, csak tudni kell hozzá öltözködni.

najó, nesztek, csaj bakancsban :D

[link]

22/F

2014. jún. 2. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!