Milyen márkájú bakancsot vegyek/ajánlotok?
Sziasztok! Szeretnék venni egy acélbetétes bakancsot, és nem tudom, hogy melyiket érdemes választani. Ez lesz életem első bakancsa. Először Steelt akartam, de több helyen olvastam, hogy nem túl jó márka.
-20 sorosat szeretnék, sima feketét.
-Semmiképp nem szeretném netről rendelni, Szegeden vagy környékén szeretném megvenni.
-Nem, nem divatból hordanám.
-Ha 39-40-es a lábam, akkor 40-eset vegyek?
17/L
Nekem van egy Martens és egy Underground. A Martenset csak ajánlani tudom, több mint 6 éves és semmi baja. Az underground is nagyon jó de még csak fél éve van meg, így a tartósságáról annyira nem tudok nyilatkozni.
Állítólag jó egy számmal nagyobbat venni de a legtisztább az ha próbálgatod. Próbálni érdemes vinni egy vastagabb zoknit is mert ha most felpróbálod vékony zoknival és épp jó, akkor télen ha felhúzol alá mondjuk egy sízoknit, már lehet hogy szűkösen fér el benne a lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!