Milyen jó, divatos, meleg bakancsot ajánlotok?
nekem ugyanez van,most vettem kb két hete. Még nem kellett használni így arról nemtudok mondani semmit,de a belseje nagyon bundás,nekem is direkt azért kell mert a tavalyiba majd megfagyott a lábam,pedig az is téli cipőnek volt feltüntetve,de annak a belseje se volt bundás,,meg átis ázott meg szét is kezdett menni 3 hónap után. Ez viszont bakancs. Ezt a CCC-be lehet kapni,nemtudom,hogy van e nálatok, a cég még eléggé új,most kezd terjeszkedni. Remélem segíthettem!
20/F
Nekem is két Martens van, abból lehet béleltet is kapni, de én a múlt telet kihúztam vastag zoknikkal, nem kell sokat séltálnom kint :)
De ha nem oylat keresel, akkor Deichmannban biztos találsz, a minőségükről nem tudok véleményt mondani, onnan csak magassarkúm van. A CCC se rossz bolt, sajnos csak egyszer voltam benne, de nem vásárolni.
Első vagyok.
A CCC még elég új,de ha fővárosi vagy tuti sok lesz. Itt Kaposváron egy hónapja nyílt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!