Divatos lesz idén az ilyen bikini?
Figyelt kérdés
Ezen a képen a felsőre gondolok. Divatos lesz idén nyáron?
Inkább kicsi, vagy nagy mellen előnyösebb?
2012. febr. 25. 20:57
1/8 anonim válasza:
szerintem ha akkora vagy nagyobb a melled mint ezen a képen akkor szard le a divatot mert jól fog állni de sztem divatos.
2/8 anonim válasza:
a divat ne érdekeljen.!
amúgy meg a pántnélküli bikinik a kismellűeknel áll jobban.. de ha te nem kismellű vagy, és jól áll, akkor nyugodtan!
3/8 anonim válasza:
aha,még mindig árulják a boltokban
4/8 anonim válasza:
Ez tavaly nyáron nagy divat volt, és nekem is nagyon tetszik. Szerintem ha ilyesmi alakod van mint a képen a lánynak, biztos jól fog állni. Jó tanács: az ilyen bikinikből mindig valami szineset vegyél :))
5/8 anonim válasza:
Ez most volt divat. Inkább kisebb mellen mutat jól. A nagyot szerintem meg sem tartja rendesen. Amúgy nem tudjátok, hogy hol és mennyiért lehet ilyet kapni? Mert nekem is megtetszett. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó válaszoló: Én a H&M-ben néztem ilyen bikinit.
2012. febr. 26. 11:39
8/8 anonim válasza:
Nem féltek, hogy leesik?:D:D Amikor mi elmentünk bandával strandra és dobáltuk a lányokat, egyiknek ilyen volt és lecsúszott róla. Az volt a nap szenzációja... :DDDDDD
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!