Szerintetek egy nőn is tud jól mutatni egy acélbetétes bakancs?
ha a többi ruhádhoz illik jól mutat
az öszhang számít
a most két jellenzően iylen divatirányzat dark goth, vagy a steampunk
Ne akarjatok mar minden ferfi cuccot elsajatitani!
egyebkent kepzelj el egy fiut tusarkuban mondjuk,ha felvesz hozza egy jo rucit biztos neki is jol all,hogy az elso hozzaszolot idezzem,de en minden esetre egy ferfi ruhas not sem piszkalnek meg,bottal sem...
Kedves második: a magassarkú cipőt először nem nők hordták, hanem férfiak szóval, hogy ki mit vesz át a másik nemtől nem teljesen tiszta.
ha olyan stílusod van Kérdező amihez illik (nekem is van, de ilyen melegben már nem hordom) akkor simán jól tud mutatni, szóval csak bátran.
Amilyen cipőkre te gondolsz kedves 3., azok nem tűsarkúak voltak, a 2-es hozzászóló pedig azt említette.
Nem értem, hogy miért szeretnél acélbetétes bakancsot nő létedre. Szerintem szánalmas, kiábrándító és nevetséges az oéyan nő, aki ilyet hord. Én csak röhögök rajtuk.
Menj el katonának, ott belerohadhat a lábad a bakancsba, ha ez kell neked.
Én nem acélbetéteset, de simán hordok bakancsot (az acélosban nem bírok járni, nagyon nehéz, nem bírnám megszokni) hozzáillő cuccokkal, ruhával, miniszoknyával, farival. Ha olyan a stílusod, vedd fel bátran.
Egyébként ne jöjjünk már azzal, hogy az "eredetileg férfi cucc", a 21. században élünk, engem például teljesen hidegen hagy, ha egy férfi tűsarkúban érzi jól magát, amíg nem lép a lábamra.
Abba azért gondolj bele, hogy nyárra belerohad a lábad, már én is levetettem a bakancsot, ahogy elég meleg lett. :)
6: Igazi nyomorék vagy Te is meg a párod is.
7: Megnézném a fejedet, ha a pasid tűsarkúban menne veled mondjuk az osztálytalálkozódra. Ott mondogasd hogy 21. század...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!