Szerintetek egy nőn is tud jól mutatni egy acélbetétes bakancs?
7-es vagyok.
Nem azt mondtam, hogy tetszik a férfiakon a tűsarkú, szerintem legtöbbjüknek nincs hozzá meg a lába. Tehát a pasimnak nem feltétlenül lenne tűsarkúja, de ha tudnék róla, hogy szereti és annak ellenére is együtt lennék vele, akkor nem néznék nagyot. Csupán azt mondtam, hogy ha szembejönne velem egy férfi az utcán tűsarkúban, nem ítélném el.
Én szinte mindig azt hordok :) És jól néz ki. Ha nem, akkor tornacipőt. Persze hozzá kell öltözni, az tény.
Aki meg lenyomorékoz valakit a cipője alapján látatlanban, az vessen magára, vegye fel a swag meg a hülye vagyok feliratos sapkáját és húzzon vissza discot meg dubsz.arokat hallgatni -.-
Egy rocker lány :)
persze!
nekem bejönnek a rocker csajok. nem csak külső miatt hanem mert általában nem olyan visszafogottak, mint a többi csaj. persze gondolom te is rocker/metalos/goth vagy és nem plázacica létedre akarsz acélbetkós bakancsot húzni.
viszont az sztem alap, hogy valami nőiesebb cuccokat vegyél fel hozzá, szoknya, feszülősebb felső, stb
15: Háromszor jártam életemben Párizsban. Ez a "fejlődés" ott miért nem tapasztalható? Egy francia nő miért nem hord utcára gumicsizmát meg bakancsot? Amiről te beszélsz, az a balkáni ízléstelenség. Párizsban szinte hibaszázalék nélkül megmondja az ember, hogy melyik nő jött a volt komcsi balkáni blokkból, és ehez meg sem kell szólalnia.
Egy francia nőben megvan az igény a csinos öltözködésre, és a francia férfiakban is. Egy francia férfi úgy zavarna haza a bakancsodban az első randiról mint a huzat.
Egyébként ha egyszer elterjed, hogy a spongya bobos boxeralsót a férfiak a fejükre, a ninnie egeres tangát pedig a nők húzzák a fejükre, akkor az is fejlődés?
Magyarországon az ízléstelenséget sokan stílusnak nevezik.
És mivel sok ilyen ember van, így bőven kapnak pozitív megerősítést. Ettől függetlenül szégyen, ahogy a magyar nők 90%-a öltözködik.
Abban igazat adok nektek, hogy Európa divatfővárosaiban sokkal több a stílusos ember. Ott olyan ruhákat lehet kapni a boltokban, elfogadható áron (vagy jobb fizetéssel rendelkeznek). De attól nem borzalom az se, ami itt megy.
[link] Például ezen az oldalon találtok rengeteg bakancsot, gimicsizmát, férfipólót ízléses szettek részeként.
Tudjátok mit csináltok ti? Nyomorékozzátok azt, akinek nem olyan a stílusa, mint az átlag kifinomult párizsi hölgyeknek. Szerintem fejlettebb gondolkodás, ha arra bátorítjuk az embereket, hogy fejezzék ki önmagukat, alkossák meg a stílusukat, mindezt ízléses határokon belül. Egyébként is, én is jártam Lonbonban és csak ámultam-bámultam a helyiek stílusától, de aki ott él, tudja, hogy ott se mindenki úgy néz ki. Franciaországban például csak egy kisvároshoz volt szerencsém, megsúgom, olyan átlagos emberekkel találkoztam, hogy csak na.
Még jó, hogy nem ti ketten mondjátok meg, mit vehet fel az ember és mit nem, kegyetlen unalmas lenne. Ha meg túl felsőbbrendűnek érzitek magatokat (hiszen csak azért pontozunk le titeket, mert nem érünk fel a szintetekre...) akkor miért vagytok még itt? :D
Ti nem támogattok semmit, csak a saját igénytelen szintetekre akartok minden nőt lehúzni. Ku.váztok ha láttok egy csinos ruhát, vagy egy tűsarkút. Miben vagytok akkor ti mások?
Nem kell divatlapból százezrekért öltözködni - csak oda kéne felvenni a cipőket, ahova valók. Már ez egy akkora lépés, ami itt Magyarországon évtizedekig nem fog sikerülni, egészen addig, amíg a többség így gondolkodik, mint ti.
Na jó, ez már csak nem is vicces :D
Túlreagálod a dolgot, sokkal komolyabb problémákkal nézünk szembe, mint az öltözködés. Nem tartozok neked magyarázattal, mert akkor is ugyanannyit érnék, ha nem hordanék semmi nőiesnek ítélt dolgot, de mostanában nőttem ki a férfipóló-fari-bakancs korszakom, szívesen felveszek egy csinos ruhát vagy miniszoknyát, de tiszteletben tartom azt, aki jobban érzi magát fariban meg bakancsban. Miért? Mert ugyanolyan ember mint én, és amíg ő is tiszteletben tartja azt, amit én viselek, teljesen okék vagyunk. Egyébként is, te nyitott szemmel járkálsz? Mert a fél országnak ki van a feneke, csak nem biztos, hogy ez a stílus helyes fejlődése. De ki vagyok én, hogy megmondjam nekik, hogy öltözzenek? És ha már itt tartunk, ki vagy te, hogy megmondd akárki másnak, hogy öltözzön? A saját szemében mindenki a jófiú, a saját szemében mindenkinek igaza van. De annyira egyszerű lenne: Árt neked? Nem. Árt másnak? Nem. Akkor ne avatkozz bele.
De te komolyan ezt tartod az ország legnagyobb problémájának? Mert akkor kegyetlenül szűk a látóköröd.
#28, ne általánosíts, én a qrvákat se feltétlen qrvázom le, akinek meg simán jól áll egy ruha azt főleg nem.
Ez nekem így fura, miért nem sz*rjátok le hogy ki mit hord? Tényleg az "elvárásoknak megfelelő" ízlés a legfontosabb?
Lacika5, miért lesz minden, ami NEKED nem tetszik, mindjárt ízléstelen?
És igen, lepontoztam az ilyen válaszokat, nem azért, hogy kics***ek veletek, hanem mert ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!