2/11 anonim válasza:
Szerintem csinos.
Kedves első, ha mondjuk tavaly jól nézett ki, akkor idén hirtelen miért is nem??
Sosem értettem ezt a divat-dolgot, komolyan...
3/11 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik, de mindenkinek más az ízlése...
5/11 anonim válasza:
Szerintem harisnyával sokkal jobban néz ki.
8/11 anonim válasza:
Unalmas.
Ui.: Én nem akarok megbántani senkit, de miért nincs szinte senkinek egyénisége? Valami bejön divatba, és onnan kezdve csak olyan összeállításokban látni mindenkit, egytől-egyig. Nem számít, hogy az épp "menő" darabok jól állnak-e vagy sem az illetőnek, mindenki gondolkozás nélkül, vakon öltözködik, ami nagyon meglátszik. Pedig a saját stílus izgalmas és érdekessé tesz.:)
9/11 anonim válasza:
Minek a szoknya alá cicanadrág? O.O Vegyél alá harisnyát vagy semmit... (Gondolom a tunikákhoz meg harisnyát vennél fel, igaz?)
10/11 anonim válasza:
Látom mindenki le lett pontozva, aki szerint nem az igazi. Nem baj, pont emiatt néz ki mindenki ugyanúgy.=D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!