Ez az összeállítás jó lenne randira? (19/l)
Na! Szerintem a harisnya és a cipő jó. De a blúz inkább irodába illene,nem randira,biztos találnál vmi szexisebbet,de mégis kicsit visszafogottabat.A szoknya pedig stem iszonyat rövid,még ha szép is a lábad,nem első randira való. A szövetkabát is jó.Ne legyél túl hivalkodo,legyen ami később is érdekelheti a férfit. Elvégra azt szeretik,ha huzod előttük a mézes madzagot.Ha látja rajtad h könnyű vérű vagy,akkor nem lesz hosszu kapcsolat.
Sok szerencsét a randihoz. :)
Szerintem,teljesen jó,csak a blúz legyen fekete vagy sötét vörös,vagy arany.A szoknya jó a fekete szövet.Tűsarkú helyett magas szárú és sarkú cipő(fekete).A táska passzoljon színben a blúzhoz.A szövetkabát lehetőleg aranybarna vagy vörös,..Ha nincsenek ilyen színű cuccaid,akkor arra figyelj,hogy ne vonja el a ruha a figyelmét,de azért szexi legyen...
Kiegészítőt se felejts el felvenni...Fő a jó benyomás és hogy elegáns,de visszafogott legyen az összeállítás.Sok sikert a randira!
:D ha a pasi nem egy 35+-os vezérigazgató vagy bankár, akkor valószínűleg megfelel neki az a megjelenés, ahogy nap-mint-nap járkálsz :D
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!