Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez az összeállítás jó lenne...

Ez az összeállítás jó lenne randira? (19/l)

Figyelt kérdés

szoknya: [link]

harisnya:

[link]

blúz: [link]

cipő:

[link]

És persze egy szövetkabát. :)

2014. jan. 12. 18:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Na! Szerintem a harisnya és a cipő jó. De a blúz inkább irodába illene,nem randira,biztos találnál vmi szexisebbet,de mégis kicsit visszafogottabat.A szoknya pedig stem iszonyat rövid,még ha szép is a lábad,nem első randira való. A szövetkabát is jó.Ne legyél túl hivalkodo,legyen ami később is érdekelheti a férfit. Elvégra azt szeretik,ha huzod előttük a mézes madzagot.Ha látja rajtad h könnyű vérű vagy,akkor nem lesz hosszu kapcsolat.

Sok szerencsét a randihoz. :)

2014. jan. 12. 19:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ, de a legfontosabb talán: hova mentek randizni?
2014. jan. 12. 19:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl komoly és hivatalos. Randira készülsz, nem tárgyalásra:-)
2014. jan. 12. 19:06
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem,teljesen jó,csak a blúz legyen fekete vagy sötét vörös,vagy arany.A szoknya jó a fekete szövet.Tűsarkú helyett magas szárú és sarkú cipő(fekete).A táska passzoljon színben a blúzhoz.A szövetkabát lehetőleg aranybarna vagy vörös,..Ha nincsenek ilyen színű cuccaid,akkor arra figyelj,hogy ne vonja el a ruha a figyelmét,de azért szexi legyen...

Kiegészítőt se felejts el felvenni...Fő a jó benyomás és hogy elegáns,de visszafogott legyen az összeállítás.Sok sikert a randira!

2014. jan. 12. 19:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A blúz nagyon ronda. Hova mentek randizni?
2014. jan. 12. 19:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
hát én ezt max évnyitóra venném fel...
2014. jan. 12. 19:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem 19 évesnek való öltözék ez, túl hivatalosnak tűnik, munkahelyre irodába való. Szerintem valami trendi, laza, vidám cuccot vegyél fel!
2014. jan. 12. 20:15
 8/12 Ági 22 ***** válasza:
Én fekete szoknyához és fekete cipőhöz nem vennék még fekete harisnyát is, inkább testszínűt.
2014. jan. 13. 14:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

:D ha a pasi nem egy 35+-os vezérigazgató vagy bankár, akkor valószínűleg megfelel neki az a megjelenés, ahogy nap-mint-nap járkálsz :D

20/f

2014. jan. 13. 19:19
 10/12 anonim ***** válasza:
jézusom..
2014. jan. 14. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!