Milyen ez az összeállítás? Jól néz ki benne a lány?
2013. dec. 22. 01:29
1/18 anonim válasza:
hat ez a harisnya nem valami bejovos..de turheto:)
2/18 anonim válasza:
A harisnya nekem se tetszik, meg szerintem ilyen combokhoz nem kéne erőltetni a minit.
3/18 anonim válasza:
Egy bizonyos műsor óta a zebra mintáról mindig a nem idén barnult emberkék jutnak eszembe.... Nem tetszik.
4/18 anonim válasza:
A harisnya ritka ronda. Egyébként a lány valamit alulra is vehetne fel. Én sem vagyok egy csontkollekció, de szerintem ilyen combokhoz nem egy tunika méretű ruha dukál. Minek hangsúlyozná ki az ember lánya pont azt, ami nem előnyös rajta?
Szóval nem tetszik, nem néz ki benne jól a lány.
6/18 anonim válasza:
Elfelejtett szoknyát venni.
Ahhoz képest, hogy vastag lábai vannak, szépek, formásak, de még így se jusson eszébe senkinek ilyen puncivillantós övet húzni (bár azt még a karcsú lányoknak sem ajánlanám)!
A harisnya sem bejövős, egyrészt nem tetszik a minta, másrészt dundi nőknek nem áll jól a nagy minta, mert még jobban erősít.
7/18 anonim válasza:
Ez már megint a vastagcombú-harisnyás megszállott. Hiába írod ki minden héten, senki nem javasolja, hogy ilyen testalkattal így öltözz.
8/18 anonim válasza:
Már kitetted legalább 4-szer ezt a b.z. harisnyát kérdésben.Agyf.s.t kapok tőled.AKADJ LE A TÉMÁRÓL!Komolyan nincs jobb dolgod?!
9/18 anonim válasza:
Nem értem hogy nem tudod megunni a témát... :D Ez még mindig egy disznócsülök.
10/18 anonim válasza:
Ez jutott róla eszembe: mint tehénen a gatya... ez szerintem mindent elmond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!