14 éves vagyok,és egy kicsit idősebb fiúval lesz hamarosan(amikor jobb idő lesz) egy randim. Ez a ruha összeállítás jó? És a sminkem milyen legyen?Egyáltalán legyen rajtam smink?És kiegészítők mik legyenek?Karkötő?Nyaklánc?
Igen szerintem teljesen jó! Sminket nem tennék, a fiúk sem szeretik... Ha hiszed ha nem! És maradj természetes! És azért csak ésszel 14évesen azokkal az idősebb fiúkkal :) Ja és persze karkötő, nyaklánc ezek mehetnek! Sok sikert!
2012. júl. 17. 15:42
2/8 anonim válasza:
szerintem teljesen jó!
sminknek esetleg szempillaspirál, az szép, esetleg valamilyen karkötő, füllbevaló ha szereted
és tényleg finoman az idősebb pasikkal :P
2012. júl. 17. 15:45
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Akkor sminknek csak egy kis szempillaspirált rakok.:D Amúgy vigyázni fogok...:P :)
2012. júl. 17. 15:54
4/8 anonim válasza:
teljesen jó, de a színes lábujjközi papucsot hanyagolnám.. :S
2012. júl. 17. 17:46
5/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, meg a lábujjközi papucs se.
Egy kis smink az mindenképp legyen és ékszerek is legyenek.
Én inkább valami szoknyát vennék fel egy csini toppal. Szerintem jobban tetszene a pasinak is.
2012. júl. 17. 18:18
6/8 anonim válasza:
Maximálisan egyetértek az utolsó válaszolóval! Randira mindenképpen szoknyát javaslok valamilyen szebb felsővel!
Ha hosszabb és díszesebb a szoknya, akkor a felső lehet egy egyszerű póló v. top is, ha nem, akkor valamilyen szebb, nőies felsőt javaslok.
2012. júl. 17. 20:42
7/8 anonim válasza:
A pasiknak a nőies tetszik leginkább, ez a nadrág elég rémes, inkább válassz valamilyen rövid szoknyát, szandállal, csinos passzos felsővel. Karkötő, nyaklánc is jó, csak ne vidd túlzásba. Sminknek valami egyszerűt csak.
2012. júl. 17. 20:44
8/8 anonim válasza:
Egyetértek, tényleg borzalmas.. kb. 10 éveseken látni ilyet.. ráadásul ez hétköznapi nagyon.. inkább szoknya felső, vagy valamilyen csini nyári ruha.. és ha lehetne inkább valami szandával, meg csinálj valami jó frizurát és ne túl erős csak egy kis halvány sminket, szempilla spirál, szájfény meg esetleg valami halvány szemhéjpúder.. kiegészítőket mindenképpen vegyél fel!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!