Mit tegyek? Unom már a ruháimat, nem tudom kombinálni őket.
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek vásárolni, de sajnos nem mindig olyat veszek amire szükségem lenne úgy igazán.:( Nagyon hamar megunom a ruháimat, rengeteg mindent szeretnék venni, de most nincs annyi pénzem, és már unom a ruháimat nagyon. Segítsetek hogy tudnám elfogadni a ruhatáram? Hogy tudnék jól kombinálni? Most itt a tavasz van két kabátom, egy barna bőrdzseki amit csak kicipzározva szeretek, mert derékig érő, meg van egy farmerkabátom... de egyikben sem érzem mindig jól magam. Cipőm van egy csomó de pl fekete nincs, meg fehér se ami mondjuk mindenhez menne. és unom már az összeset.:( ma is reggel fél órán keresztül próbálgattam a ruháimat, mert egyszerűen nem tudtam mit vegyek fel.:(( nadrág is kéne,kabát is, pólók is,cipő is...:( pedig anya szerint rengeteg ruhám van de már unom őket.... mit tegyek? segítsetek légyszi! 15/l2013. ápr. 11. 18:55
1/4 anonim válasza:
Háát esetleg próbáld eladni őket, ha tényleg nagyon unod már őket. Abból lesz pénzed, és vehetsz új darabokat. Úgy vásárolj, hogy előtte írj egy listát, hogy mi az amire TÉNYLEG szükséged van, és persze nézd végig az alapcuccaidat, hogy azokhoz mik illenek, és az alapján vedd meg az új cuccaidat.
2/4 anonim válasza:
osztom az elsőt. Én is mindig így teszek - a bevételből meg új ruhákat veszek. Vagy szépségápolási cuccokat :D
3/4 anonim válasza:
A farmerkabat es a bordzseki mindenhez megy.Nagyon sok divatmagazinban es az interneten divatportalokon is nagyon sok ilyen osszeallitast latni. Bigin.hu lookbook.nu en ezeket bongeszem nap mint nap de rendszeresen vasarolok divatmagazint amibol otletet lehet meriteni.a nincs tul sok penzed akkor a turiban is tudsz venni cuccokat a divat ismetli magat es zeljesen vallalhato darabokhoz lehet jo aron hozzajutni. A cipok teren viszont konkretan milyen?Divatosak a sportcipok amit egy lazabb felsovel tudsz hordani. Ha az alakod megengedi es szoktak cicanadragot hordani akkor azt szinten lehet spotcipovel de hajts fel a nadragot egy kicsit hogy kint legyen a bokad egy kicsit. Ha felmerult benned vmilyen kerdes esetleg stilus tipp kell nyugodtan irj privatban. Remelem vmennyire tudtam segiteni20/L
4/4 anonim válasza:
Kínaiban és ezerért vettem tavaly fekete sima cipőt, tök átlag, mindenhez megy, volt sima fehér és sima szürke is. Tökre megérte. És az 1000 ft nem egy nagy összeg érte:)) Amúgy tumblr oldalakat nézz, én azokat bújom hogy mikkel dobhatom fel a megjelenésem :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!