Tényleg "gáz", ha nadrágnak hordom a leggings-eket?
(kép)
Figyelt kérdés
Régebben voltak sima leggings-eim, azokat soha nem hordtam úgy, hogy nem volt letakarva a fenekem.
Viszont felfedeztem, hogy a Calzedoniában lehet kapni vastag anyagú változatot, ami teljesen feszül, nem látszik át még a bugyim vonala sem (pedig az még farmerban is átsejlik néha, mivel nem hordok tangát), és tevepatát sem csinál, és némelyiknek kicsit még olyan a mintázata is az anyagnak, mint a farmeroknak, sőt, van olyanom is, aminek farzsebe is van . Viszont folyton azt hallom, hogy a leggings mennyire gáz nadrágként hordva.
Nem az számít. A r#bancok és ízléstelenek még szép, hogy nem érzik magukat annak, máskülönben nem lennének azok, amik.
2014. máj. 3. 09:02
42/48 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de van annyi önbecsülésem, hogy számodra megközelíthetetlen és érinthetetlen legyen az énképem. Magyarul hiába nevezel ilyen-olyan r__ibancnak egyetlen kép alapján, soha nem fogom annak hinni magam, mivel TUDOM (nem hiszem, hanem tudom), hogy olyan szinten semmi közöm a r__ibancsághoz, hogy még a bolygó sem stimmel. :)
Az ízlés meg szubjektív dolog.
2014. máj. 7. 16:24
43/48 anonim válasza:
figyelj ez nem ri*ancos. Én is leggings-et hordok nadrágkánt. Nem veszek fel olyat ami hosszú és takarja teljesen a fenekem. Csak akkor látszik át ha leguggolok, vagy leülök. Szerintem hord nyugodtan úgy nekem néha vékony farmeron is átüt. Tevepata csak véletlenül volt egyszer. Irj ha bármi kérdésed van 15/l
2014. máj. 23. 15:28
44/48 anonim válasza:
Úgy hordod a cicanadrágot, ahogy szeretnéd, nem is erről van szó - hanem arról, hogy a leggings egy vastagított harisnyának felel meg, nevetségesen néz ki nadrágként viselve.
2014. jún. 13. 15:21
45/48 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz inkább szép
2014. jún. 26. 13:01
46/48 anonim válasza:
nagyon szexi legszivesebben .........
2014. júl. 15. 10:30
47/48 anonim válasza:
Nagyon gáz ha ùgy hordod mert ha bejön a pasiknak is nem te jössz be nekik hanem hogy jol megtömnènek ami a ribik dolga tehát te is nemhogy ugy fogsz kinèzni de az is vagy csak te nem fogadsz ugyfeleket ;)
2014. aug. 23. 23:28
48/48 anonim válasza:
Ne foglalkozz a károgókkal, mert a legtöbb leggingset lehet és hordják is nadrágként. Átlag emberek, vagy sztárok, celebek. Épp az a lényege, hogy kiadja az alakot. Attól, hogy harisnya szerű, nincs gomb,zseb rajta, attól nem ciki egy normális leggings, csak ne legyen átlátszó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!