Tényleg "gáz", ha nadrágnak hordom a leggings-eket?
(kép)
Figyelt kérdés
Régebben voltak sima leggings-eim, azokat soha nem hordtam úgy, hogy nem volt letakarva a fenekem.
Viszont felfedeztem, hogy a Calzedoniában lehet kapni vastag anyagú változatot, ami teljesen feszül, nem látszik át még a bugyim vonala sem (pedig az még farmerban is átsejlik néha, mivel nem hordok tangát), és tevepatát sem csinál, és némelyiknek kicsit még olyan a mintázata is az anyagnak, mint a farmeroknak, sőt, van olyanom is, aminek farzsebe is van . Viszont folyton azt hallom, hogy a leggings mennyire gáz nadrágként hordva.
Nem gáz, mindenki úgy hordja a ruháit, ahogy akarja, a korlátolt emberek magyaráznak bele. Én jeggingset hordok rövidebb és hosszabb felsőkkel egyaránt.
Szerintem nagyon ott vagy. Tökéletesen áll rajtad, nincs semmi takargatnivalód. Sőt! Sokan irigykednek, hogy pl. Te felmered venne ezen legnőisebb ruhákat úgy, hogy nem kell takargatnod az üleped és a hátsód. Szivből örülök, hogy vannak még ilyen szép lányok és tudják, hogy mi áll jól nekik.
2014. ápr. 28. 19:57
13/48 anonim válasza:
Igen. Olyan, mintha vastag harisnyában lennél. Egy feneket takaró blúz vagy póló illik hozzá.
2014. ápr. 28. 20:01
14/48 anonim válasza:
Igen, ízléstelen. Képzeld el, hogy a fiúk ezentúl jégeralsót hordanak nadrág helyett...
2014. ápr. 28. 20:11
15/48 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz!!! Nekem kifejezetten tetszik :) 18f
2014. ápr. 28. 20:15
16/48 anonim válasza:
nullára voltak szavazva, akiknek tetszik...:DDDD ez azért eléggé szánalmas, tényleg irigységet kezdek belelátni a dologba.
2014. ápr. 28. 20:27
17/48 anonim válasza:
Elküldöm én a fenekemről készült képet nagyon szívesen, csak hogy bizonyítsam, közel sem az irigység szól belőlem. Elég jó hátsóm van, de mivel nem vagyok r.anc, nem célom, hogy minden egyes férfinak látható is legyen. Ennyi. Nem vagyok közönséges.
2014. ápr. 28. 20:34
18/48 anonim válasza:
Előttem lévő:
Ezen besírtam, nem öltözködsz úgy, hogy közszemlére tedd a feneked, de azért itt elküldenéd bárkinek :D
2014. ápr. 28. 20:47
19/48 anonim válasza:
Figyelj,ez ugyan olyan marhasag,mint a szandal zokni parositas!
Magyatorszagon olyan jol elnek az emberek,hogy van idejuk kitalalni mondjuk ugy "heppekeg" amiket szajkozhatnak, hogy ezert,azert valamiert nem jo,nem passzol es ezert mert egy barom kitalalta szabadidejeben elkezdi terjeszteni az iget,amit a hivok benyelnek!
Most eppen ennek estel aldozatul...
2014. ápr. 28. 21:11
20/48 anonim válasza:
Én azért a helyedben egy olyan válaszoló véleményére nem adnék, aki tangát hord, valamint női úszódresszben akar uszodába menni... Mindezt férfi létére:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!