Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg "gáz", ha nadrágnak...

Tényleg "gáz", ha nadrágnak hordom a leggings-eket? (kép)

Figyelt kérdés

Régebben voltak sima leggings-eim, azokat soha nem hordtam úgy, hogy nem volt letakarva a fenekem.

Viszont felfedeztem, hogy a Calzedoniában lehet kapni vastag anyagú változatot, ami teljesen feszül, nem látszik át még a bugyim vonala sem (pedig az még farmerban is átsejlik néha, mivel nem hordok tangát), és tevepatát sem csinál, és némelyiknek kicsit még olyan a mintázata is az anyagnak, mint a farmeroknak, sőt, van olyanom is, aminek farzsebe is van . Viszont folyton azt hallom, hogy a leggings mennyire gáz nadrágként hordva.

Itt van egy kép egy egyszerű fekete változatról:

[link]

2014. ápr. 28. 18:49
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

Nem érzem magam sem ízléstelennek, r_ibancnak meg még annyira sem, szóval az ilyenek szépen lepattannak rólam. :)

Elfogadom, ha valakinek nem tetszik a stílusom, de azt meg lehet mondani normális stílusban (páran szerencsére így tették).

Nem szólogatnak be, nem ordibálnak utánam akkor sem, ha leggings van rajtam, csak néznek. Átlagban ugyanannyian kb., akármi is van rajtam.

2014. ápr. 29. 00:05
 32/48 anonim ***** válasza:
71%

Jézusom, miért jött rá mindenkire a bizonygatási kényszer, hogy őt megnézik ám a pasik?

Én is szoktam leggings-et hordani sapkának ha a lámpaernyő épp mosásban van, és olyankor szó szerint mindenki bámul az utcán.

2014. ápr. 29. 10:05
 33/48 anonim ***** válasza:
0%
Latom itt is itt van az 57%-os kiskocsog.
2014. ápr. 29. 13:58
 34/48 anonim ***** válasza:
50%
Én akkor is napi 10 házassági ajánlatot kapok meg a cipőmből isznak pezsgőt a pasik, amikor a budiajtót veszem föl, mert a krumplis zsákok épp mosásban vannak. Úgyhogy... :P
2014. ápr. 29. 14:02
 35/48 tubifex ***** válasza:
12%

lehet lepontozni, de akkor most a biciklis nadrág át lett minősítve "mini harisnyává"? vagy ha sportolunk,akkor az tök más hogy mit viselünk? konkrétan mi a különbség a biciklisek/futók -gyakran férfiak!!- által viselt nadrágok és a nem átlátszó leggings között?

akin átlátszó leggings van, azt én is elítélem, de nekem furcsa, hogy nagy hirtelen a megannyi stylist hazája lettünk..

szerintem aki viselt már szűk torna/biciklis nadrágot, az ne szólja le azt aki -ismételten- nem átlátszó leggingsben van

2014. ápr. 29. 18:08
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
A biciklis/futó nadrág biciklizésre/futásra való nem hordásra... :D Nem tudom hogy jön ez ide
2014. ápr. 29. 18:58
 37/48 anonim ***** válasza:
49%

Miért kell ebből ekkora ügyet csinálni? Azt hord, amit akar.. nem lehet mindenki tökéletes.

Egyébként egy osztálytársam is mindig leggingset hord nadrágként, senki nem megy oda hozzá, hogy hogy képzelte. Max a fiúk jól megbámulják, ez van.:)

2014. ápr. 29. 19:48
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
nagyon nem gyere be
2014. ápr. 30. 21:57
 39/48 anonim ***** válasza:
59%
Ezt a fajta leggingset simán lehet így hordani, nem értem a többiek felháborodását. az ilyen nadrágokon van zseb, az anyaga vastagabb, ez sem nem harisnya, sem nem biciklis nadrág. Nem gáz, én is hordom, ha jó az alakod akkor csinos, ha duci vagy akkor ne tedd.
2014. máj. 2. 12:58
 40/48 anonim válasza:
63%

Szerintem nagyon csinos vagy! :) ez k*rvás??Hol lenne k*vás? Mostanság a 10 éves kislányok különbeket hordanak mikor mellük sincs hozzá.. [link] JAHH ÉS NEON ZÖLDBE! Pl az én sulimba.

Nagyon csinos vagy és szép alakod van! :)

2014. máj. 2. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!