Tényleg "gáz", ha nadrágnak hordom a leggings-eket? (kép)
Régebben voltak sima leggings-eim, azokat soha nem hordtam úgy, hogy nem volt letakarva a fenekem.
Viszont felfedeztem, hogy a Calzedoniában lehet kapni vastag anyagú változatot, ami teljesen feszül, nem látszik át még a bugyim vonala sem (pedig az még farmerban is átsejlik néha, mivel nem hordok tangát), és tevepatát sem csinál, és némelyiknek kicsit még olyan a mintázata is az anyagnak, mint a farmeroknak, sőt, van olyanom is, aminek farzsebe is van . Viszont folyton azt hallom, hogy a leggings mennyire gáz nadrágként hordva.
Itt van egy kép egy egyszerű fekete változatról:
Igen, nagyon. Átüt rajta a bugyi (igen, mindegyiken átüt, én olyat még nem láttam, amin nem), ami nem éppen ízléses.
Plusz olyan hatása van, mintha csak félig öltöztél volna fel...
Ez szubjektív, de szerintem nagyon tucat hatása van, az egész szett olyan fura, össze nem illő...Ráadásul ha már a lábaidat/popsidat megmutatod, akkor szerintem választhattál volna egy visszafogottabb, lazább, hosszabb felsőt is...
1. Semmi köze ennek a harisnyához. Van jó pár harisnyám a vékonytól a full vastagig, szóval tudok különbséget tenni. A bugyim meg nem üt át jobban, mint egy farmeron keresztül.
2. A szettről nem kérdeztem senki véleményét, mivel ezt bicajozáshoz vettem fel, és olyankor a kinézetem másodlagos. Utcára nem hordok sem gumis övet, sem tornacipőt. Laza felsőt meg nem veszek fel bicajhoz, mivel amíg nincs minimum 25 fok, átfázom benne amikor gyorsan tekerek, ezért vettem fel testhezállót, és tűrtem be.
Természetesen szoktam hosszabb felsőt IS felvenni (több hosszú felsőm/blúzom/ingem van, mint rövid), valamint jeggings-em is van nem 1 db.
Hm, én nem vettem észre, hogy jobban stírölnének, mint skinny farmerban vagy egy egyszerű combközépig érő szoknyában. Mindig ugyanúgy bámulnak. :)
Leggyakrabban amúgy olyan felsővel veszem fel ezeket a nacikat suliba, vagy más szocializálódós helyre, amik a fenekem közepéig takarnak. Meg olyanom is van pár, ami hátul hosszabb, mint elöl. :) De előfordul az is, hogy nem takarom el egyáltalán.
Viszont a nagyon hosszú felsőket kerülöm, mert rövidnek tűnik a lábam, ha olyat veszek fel.
Magamutogató r#banc vagy. Remélem örülsz, hogy megtudtad, mehetsz aludni.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!