Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg "gáz", ha nadrágnak...

Tényleg "gáz", ha nadrágnak hordom a leggings-eket? (kép)

Figyelt kérdés

Régebben voltak sima leggings-eim, azokat soha nem hordtam úgy, hogy nem volt letakarva a fenekem.

Viszont felfedeztem, hogy a Calzedoniában lehet kapni vastag anyagú változatot, ami teljesen feszül, nem látszik át még a bugyim vonala sem (pedig az még farmerban is átsejlik néha, mivel nem hordok tangát), és tevepatát sem csinál, és némelyiknek kicsit még olyan a mintázata is az anyagnak, mint a farmeroknak, sőt, van olyanom is, aminek farzsebe is van . Viszont folyton azt hallom, hogy a leggings mennyire gáz nadrágként hordva.

Itt van egy kép egy egyszerű fekete változatról:

[link]

2014. ápr. 28. 18:49
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
93%
Ez a cucc a képen még mindig csak egy vastag harisnya, amit nem szokás így magában hordani... jeggingst lehet, de ezt nem, legalábbis ha valakinek van stílusa, ízlése akkor nem nézne így ki akkor sem ha épp ez a tiniknél a divat.
2014. ápr. 28. 21:29
 22/48 anonim ***** válasza:
81%

Igen, nagyon. Átüt rajta a bugyi (igen, mindegyiken átüt, én olyat még nem láttam, amin nem), ami nem éppen ízléses.

Plusz olyan hatása van, mintha csak félig öltöztél volna fel...

Ez szubjektív, de szerintem nagyon tucat hatása van, az egész szett olyan fura, össze nem illő...Ráadásul ha már a lábaidat/popsidat megmutatod, akkor szerintem választhattál volna egy visszafogottabb, lazább, hosszabb felsőt is...

2014. ápr. 28. 21:56
 23/48 A kérdező kommentje:

1. Semmi köze ennek a harisnyához. Van jó pár harisnyám a vékonytól a full vastagig, szóval tudok különbséget tenni. A bugyim meg nem üt át jobban, mint egy farmeron keresztül.

2. A szettről nem kérdeztem senki véleményét, mivel ezt bicajozáshoz vettem fel, és olyankor a kinézetem másodlagos. Utcára nem hordok sem gumis övet, sem tornacipőt. Laza felsőt meg nem veszek fel bicajhoz, mivel amíg nincs minimum 25 fok, átfázom benne amikor gyorsan tekerek, ezért vettem fel testhezállót, és tűrtem be.

Természetesen szoktam hosszabb felsőt IS felvenni (több hosszú felsőm/blúzom/ingem van, mint rövid), valamint jeggings-em is van nem 1 db.

2014. ápr. 28. 22:04
 24/48 anonim ***** válasza:
95%
Én vettem már így fel leggingset, alapvetően az a reakció erre, amit itt olvasol: nők neked támadnak, milyen ízléstelen és magamutogató p*csa vagy, a pasiknak meg majd kiesik a szemük, hát persze, hogy szerintük jól áll, hiszen a fenekedet stírölhetik. Én pont emiatt nem viselem így többet a leggingset, mert egyrészt tényleg gáz (akkor is, ha vastag anyagú) másrészt meg nincs kedvem egész nap a s*eggemet bámuló pasik beszólásait meg idegesítő bókjait hallgatnom. Jó tapadós, feneket takaró, hosszított felsőkkel nagyon csinosak ezek, itt is érvényes, hogy érdemesebb sejtetni mint láttatni.
2014. ápr. 28. 22:05
 25/48 A kérdező kommentje:

Hm, én nem vettem észre, hogy jobban stírölnének, mint skinny farmerban vagy egy egyszerű combközépig érő szoknyában. Mindig ugyanúgy bámulnak. :)

Leggyakrabban amúgy olyan felsővel veszem fel ezeket a nacikat suliba, vagy más szocializálódós helyre, amik a fenekem közepéig takarnak. Meg olyanom is van pár, ami hátul hosszabb, mint elöl. :) De előfordul az is, hogy nem takarom el egyáltalán.

Viszont a nagyon hosszú felsőket kerülöm, mert rövidnek tűnik a lábam, ha olyat veszek fel.

2014. ápr. 28. 22:10
 26/48 A kérdező kommentje:
Amúgy meg már rég nem vagyok tini.
2014. ápr. 28. 22:13
 27/48 anonim ***** válasza:
32%

Magamutogató r#banc vagy. Remélem örülsz, hogy megtudtad, mehetsz aludni.

20/f

2014. ápr. 28. 22:44
 28/48 anonim ***** válasza:
58%
Hát, bocs, de azt kétlem, hogy akkor is minden 2. pasi beszól meg ajánlatokat tesz, amikor sima skinny farmer van rajtad. Én sem panaszkodom, mert engem akkor is megnéznek a pasik, ha a szemetet viszem le hátrafogott hajjal, melegítőalsóban, de amikor azért szabadon mutogattam a s*eggemet, akkor le se bírtam őket vakarni :P Szóval erre mondom, hogy ezt azért erősen kétségbe vonom, hogy egy átlag napon is minden pasi kiesett szemekkel bámul.
2014. ápr. 28. 22:56
 29/48 anonim ***** válasza:
64%
Elég ízléstelen és gagyi hatást keltesz... De majd talán neked is lesz egyszer ízléses stílusod
2014. ápr. 28. 23:28
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, hiába van valakinek jó alakja, meg hiába vastagabb az anyag, nekem akkor is kicsit olyan "hiányos" hatást keltenek ezek az összeállítások, tényleg mintha elfelejtettél volna alsót venni. Egyszerűen nem néz ki rendes nadrágnak a leggings (tekintve, hogy valóban nem is az). Tényleg nem értem, hogy ha valaki már annyira ragaszkodik a leggingshez, miért nem bír hozzá illő felsőt felvenni. Nem kell térdig érőt, az már teljesen elég, ha a feneked aljáig leér és elöl takarja a "tevepatát". Ettől még nem fog rövidebbnek látszódni a lábad. Rövidebb felsőkhöz meg ott a skinny nadrág, vagy jeggings/treggings vagy mifene.
2014. ápr. 28. 23:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!