Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg "gáz", ha nadrágnak...

Tényleg "gáz", ha nadrágnak hordom a leggings-eket? (kép)

Figyelt kérdés

Régebben voltak sima leggings-eim, azokat soha nem hordtam úgy, hogy nem volt letakarva a fenekem.

Viszont felfedeztem, hogy a Calzedoniában lehet kapni vastag anyagú változatot, ami teljesen feszül, nem látszik át még a bugyim vonala sem (pedig az még farmerban is átsejlik néha, mivel nem hordok tangát), és tevepatát sem csinál, és némelyiknek kicsit még olyan a mintázata is az anyagnak, mint a farmeroknak, sőt, van olyanom is, aminek farzsebe is van . Viszont folyton azt hallom, hogy a leggings mennyire gáz nadrágként hordva.

Itt van egy kép egy egyszerű fekete változatról:

[link]

2014. ápr. 28. 18:49
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
58%
Továbbra is gáz.
2014. ápr. 28. 18:51
 2/48 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy továbbra is így fogom hordani, csak kíváncsi vagyok a válaszokra. :)
2014. ápr. 28. 18:52
 3/48 anonim ***** válasza:
94%
Hát, szerintem, ami a képen van, az sem nadrág..szóval hosszított felsővel illene hordani ezt is.
2014. ápr. 28. 18:55
 4/48 anonim ***** válasza:
70%
Igen. Felőlünk nyugodtan lehetsz továbbra is ízléstelen:)
2014. ápr. 28. 19:00
 5/48 anonim ***** válasza:
87%

Eléggé. A suliban annyi ilyen hasonló stílusú lányt látok, nem elég, hogy felveszik azt a kimászott cicanacit, ráadásul ráraknak még egy gagyi gumis övet. Miért?

Egyszerűen nem szép, nem ízléses, nem jó. És hiába hiszed azt, hogy nem látszik át a bugyid - mindenki azt hiszi. Mindenkinek átlátszik.

2014. ápr. 28. 19:00
 6/48 A kérdező kommentje:
A gumis övet bringázáshoz szoktam csak felvenni, mint ahogy a tornacipőmet is.
2014. ápr. 28. 19:03
 7/48 anonim ***** válasza:
92%
Ízléstelen. Ennyire az alakot kiemelő alsót csak hosszú, bővebb felsővel veszünk fel. Mármint az, aki normálisan tud öltözködni. A feltűnési viszketekségben szenvedő egyedek persze nadrágként hordják. Hát hordd csak, egészségedre.
2014. ápr. 28. 19:11
 8/48 anonim ***** válasza:
90%
Még a képen is látszik a fehérneműd! Ott gyűrődik jobb oldalt az öv alatt!
2014. ápr. 28. 19:21
 9/48 A kérdező kommentje:
Az nem a fehérneműm, hanem a topom, mivel betűrtem, hogy ne legyen kinn a derekam bicajozás közben (bringa előtt készült a kép). Az gyűrődött a leggings alatt.
2014. ápr. 28. 19:24
 10/48 anonim ***** válasza:
44%

nekem tetszik. :)

20/F

2014. ápr. 28. 19:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!