Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok mit szólnátok hozzá ha...

Lányok mit szólnátok hozzá ha egy pasi odaállna elétek és azt mondaná, ad egy ötezrest a harisnyátokért? Oda adnátok neki?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 13:40
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon rendes vagy csak arra vagyok kíváncsi valóban adod, vagy meggondolod magad.Holnap írok privát üzenetet és megbeszélhetjük a részleteket!Tényleg nagyon rendes tőled!
2014. ápr. 28. 19:50
 22/28 A kérdező kommentje:

A tegnapihoz még annyit, hogy orvost ajánl az utolsó kérdező. Mi a betegség szerinted? Az hogy nem volt még nőm,vagy nem csókolóztam, vagy az hogy nem fogtam még meg egy lány kezét?

Ezek nem betegségek,ilyen besorolást kaptam a sorstól. Vagy a harisnya? Ez már esetlegesen lehet valamiféle addiktív állapot, de ahogy írtam ezen nem tudok változtatni.Nem voltam a lányok figyelmének középpontjában sosem, de még a figyelmük periférikus részén sem. Persze ez lehet az elszigetelődés következménye.Nagyon szokatlan hogy ilyen sokan figyelnek rám illetve arra amit írok.

Igaz a hanghordozás nem túl kedves de igazán nem is hiányzik.Ennek ellenére jól esik a válaszírásban megnyílvánuló jelenlét. Nőktől a személyem irányába történő kedvességet sosem kaptam.Ezért nem hiányzik. Akkor hiányozna ha már megtapasztaltam volna hogy az milyen, és akitől kaptam, azzal megszakad a kapcsolat. Utána biztosan hiányozna de a mi ismeretlen az nem hiányozhat. Kedvességet csak azért kaptam ha a boltba vásároltam/vásárolok valamit. Miután fizetek,jön az üzleti szabályzatban előírt meghatározott idejű és formájú mosoly és kedvesség. Mellé megkapom az áruhoz tartozó számlát. De ez a kedvesség és mosoly annyit ér körűlbelül mint a számla amit a boltba kaptam. A kukába kerül. A sablonmosollyal és a sablonkedvességgel együtt. Tévedést kizárandó, megjegyzem nem az eladó lányokat minősítem hanem magát a gesztust.Ez az ami semmit nem ér hiába van belőle bármennyi egy nap.Persze van egy előnye is ennek az állapotnak. Engem egy szép nő nem tud megsérteni. Nem tud olyat mondani amivel megbántana. Egész életemben elszigetelve éltem a lányoktól. Valószínű ezért alakult ki az hogy az idő múltával a vágyakozás nőtt, nő.És mivel nincs lány marad a harisnya egyfajta tárgyi lenyomata a női szépségnek. Mivel tárgy, csak megszerezni kell meghódítani nem ezért az én számomra is elérhető.

Még most is azt gondolod hogy beteg vagyok? Lehet hogy igazad van ha igen a válaszod. Ennyit szerettem volna még mondani az utolsó válaszírónak. Délután írok egy privát üzenetet ahogy ígértem tegnap.

2014. ápr. 29. 11:26
 23/28 kalóz diána válasza:
Igaza van az egyik hozzászólónak én is oda adnám, hadd örüljön egy kicsit. Biztos beteg szegényke.
2014. máj. 5. 10:44
 24/28 A kérdező kommentje:
Kedves Diána!Az átlagnál is bátrabb vagy amiért névvel írtál, ráadásul jó szándéku az üzeneted. Nem vagyok beteg legalábbis ha a kifejezés klasszikus jelentéstartalmát vonatkoztatjuk az állapotomra. Bár ha az betegség hogy a nők utáni vágyakozás ereje nálam tízszer vagy több tízszer akkora mint egy átlag férfinál, akkor lehet hogy van némi realitása az állapotom kóros megítélésének ,igaz ilyen tünet együttest úgy tudom még soha senki nem írt le ,és nem publikált ilyen tartalmmmal orvosi esetet. Köszönöm a válaszod, egy privát üzenetet küldök neked is!
2014. máj. 5. 14:22
 25/28 anonim válasza:
100%
Oda. De ettől függetlenül kedves kérdező igen beteg ember lehetsz.
2014. máj. 10. 18:57
 26/28 A kérdező kommentje:
Te pedig igen rendes hogy oda adnád! Írok egy privát üzenetet is ha nem zavarlak!
2014. máj. 13. 12:06
 27/28 anonim válasza:
Szerintem csak elkeseredett...
2014. aug. 7. 12:17
 28/28 anonim válasza:
komolyan áruld már el mit csinálnál azzal a szerencsétlen harisnyával :'D érdekel.
2014. aug. 11. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!