Pasi létemre hordhatok magassarkú cipőt, csizmát?
Milyen a társadalmi elfogadottsága? Vannak itt ilyenek akik szintén szimpatizálnak vele, és esetleg hordjátok is?
Na és csajok, nektek hogy jönnek be a magassarkus pasik.... :)
Akik egyéb jelzőkkel illetnének az nem érdekel.., nem vagyok ..uzi de tetszenek, szóval fölösleges, egyébb ilyen megjegyzéseket fűzni hozzá.... Csak értelmes válaszokat várok!!! köszi!
Miért ne?
De sok értelmét nem látom, hiszen elég kényelmetlen és ha a többi kiegészítő nem női akkor nem is menne a ruhádhoz.
Ha viszont arra is ügyelsz akkor részemről lehet szexi.
Egyszer az Arénában előttem állt egy travi/cd, úgy állt rá a farkam, mint állat.
Linkelnél, hogy mégis milyet és milyen "összeállítás" mellé?
Kíváncsi vagyok, hogy képzeled.
1-es!
Miert baj az,hogy a tobbi kiegeszito nem noi?
Nezd meg a rendorszovivo csajokat,vagy a puccettermekben a pincernoket mindegyiken nyakkendo van,holott az meg ferfi ruhadarab es ok sem vesznek fel meg hozza mas ferfi ruhat a nyakkendon kivul!
A kerdezo egy oltonnyel siman hordhatna a magassarkut azzal ferfias maradna a szerelese!
Hordd csak! Majd meglátod, hogy mennyire nem buli. Hasogató láb, leszakadó derék, neked meg még ott lesz hozzá a többiek furcsa méregetése is.
De ezt addig úgyse tudhatod, amíg ki nem próbálod. ;)
Ha Prince vagy Tom Cruise vagy,akkor oké.
Ha nem,akkor elég vicces egy szimpla férfin.
9-es!
Miert ezek ki a f..aszok?
Nekik lehet?Nem ugyan olyan budosset szharnak mint barmelyikunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!