Miert gondoljak azt, hpgy azert oltozom igy, mert hianyom van, pasi kell?
Figyelt kérdés
Van 1 srac, aki tetszik, es tavasszal, nyaron gyakran hordok miniszoknyat/miniruhat magassarkuval(mivek altalaban rendezvenyeken katjuk egymast). olyankor altalaban valami jo pafumot teszek magamra, smink...+ ehhez hozzatevodik ilyenkor, hogy magabiztosabb vagyok.
Ilyenkor a hatam mogott azt beszelik, hogy biztos hianyom van azert oltozik ennyire ki.
21L
2014. febr. 5. 22:52
2/8 anonim válasza:
Ne törődj mások véleményével és könnyebb lesz az életed!
3/8 anonim válasza:
Mert irigykednek h jól nézel ki, vagy mert konzervatív pi .csák.
4/8 anonim válasza:
Így van csak irigyek.. Ahogyan az első válaszoló is.
5/8 anonim válasza:
Te magad írtad, hogy egy srác miatt öltözködsz így. Ezek után nem értem miért baj, ha mások is ezt mondják.
6/8 anonim válasza:
Ja igen 4-es,nagyon irigy vagyok egy teljesen ismeretlen gyk-zóra:DD
Vicces vagy.
Egyébként ott van hogy azért öltözik így mert a srácra hajt,a többiek ezt mondják ki.
Szövegértés?
7/8 anonim válasza:
Az ember azért teszi ki az árut a kirakatba, mert el akarja adni...
8/8 anonim válasza:
B*zd meg, nyilván tetszeni akar a pasiknak, húúúú most ebben mi van? Egyébként meg a háta mögött azt mondták hogy hiánya van, pedig ő a pasira hajt mert tetszik neki, nem azért mert szimplán b*szhatnék. Szövegértés??? -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!