Lányok mit szólnátok hozzá ha egy pasi odaállna elétek és azt mondaná, ad egy ötezrest a harisnyátokért? Oda adnátok neki?
szóval a kedves kérdező (lasszó10) az,aki lányok harisnyáját akarja megvenni,legalábbis az üzenetekből ezt veszem ki.
Sajnos lehet,hogy eltévesztetted a kategóriát,ide válaszolhatna egy 13 éves is,mivel ez szépség és divat,azon belül is az öltözködés témakör,nem pedig a szerelem és szex kategória,és ez alapvetően nem egy erotikus beszélgetés,te tetted azzá,hogy privát üzenetet írsz azoknak,akik igent mondanak.
Rendben, elmondom az igazságot hiszen privátban is kaptam néhány negatív minősítést.Sosem volt barátnőm a jövőben sem sok esélyem van rá és hogy ne csak szemmel hanem más érzékszervvel is érezhessem a női test szépséget ezért ez a felvetés és érdeklődés.És hogy a fantázia világából a valósághoz közelebbi állapotot érjek el Hogy perverzió közeli állapot?Lehet de nem tudok mit csinálni!Nincs semmi különösebb probléma velem egyszerűen nem vagyok jó partí. A válaszírók közül egyik lánynak megírtam már ezt,de nagy valószínűséggel olvasatlanul dobta a virtuális kuka feneketlen mélyére.Megfogni a kezét egy lánynak nagyszerű,felemelő élmény lehet.Honnan tudom? Sehonnan csak elképzelem,nem volt még szerencsém ilyen szituációhoz.Vagy az mikor délután, este várnak otthon.Ez sem lehet különb az előzőnél.Bár így hogy nem várnak nem teljesen igaz, rám is várnak. A szobám falai.Vagy a csókolózás.
Azt ismerem.Láttam már sokszor filmen.A kéz a kézhez érintést el tudom képzelni,de az ajak az ajakhoz, egy csókot, az meghaladja a fantáziám teljesítő képességét.Valószinüleg ha megtörténne, akkor a számon letörölhető,de a lelkemben letörölhetetlen rúzsfoltot hagyna egy ilyen esemény.Na de hagyjuk a fantázia világát visszatérek a valóságba!Ez volt az ok amiért kiírtam a kérdést.
Nagyon beteg vagy (utolsó kommented alapján, és nem a kérdés feltevése miatt mondom ezt), javaslom látogass meg egy orvost.
Egyébként odaadnám, hadd örüljön szerencsétlen. Nekem ennyiért simán megérné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!