Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok mit szólnátok hozzá ha...

Lányok mit szólnátok hozzá ha egy pasi odaállna elétek és azt mondaná, ad egy ötezrest a harisnyátokért? Oda adnátok neki?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 13:40
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Ja, és nagyon jó a humorod.Jót nevettem a megjegyzéseden mármint hogy leütnének a pénzért (persze isten őrízz hogy megtörténjen bármilyen okból)!.Ennek ellenére eredeti gondolat.
2014. ápr. 23. 11:27
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Az az igazság, hogy bár lehet, hogy most itt sokan fújnak, hogy perverzió, de szerintem ha nem is tudom pl. Johnny Depp mondaná ezt akkor vihetné akár ingyen is :D
2014. ápr. 23. 13:21
 13/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat kedvesek vagytok! És örülök hogy 6-os válaszíró mégis meggondolta magát hiszen a 9-es válaszát kicsit figyelmesebben elolvasva azt mondja, azért nem adja oda túl sok pénzért, mert fél hogy megtámadják. Tehát a visszatartó erő itt már a fizikai bántalmazástól való félelem és nem az undor hányinger egyebek. Ezeket a nem túl kellemes dolgokat felülírta a sok pénz. Tehát ő is egy bátor lány.Remélem jól értelmeztem a szavaidat!
2014. ápr. 23. 17:44
 14/28 anonim ***** válasza:
Aha oda:)
2014. ápr. 24. 17:16
 15/28 A kérdező kommentje:
Kedves Kovács Márta ha tényleg így hívnak és tényleg 13 éves vagy akkor neked szigorúan tilos ilyen oldalakat nézned,válaszolnod és ilyen beszélgetésekbe belekeveredned!Ismétlem szigarúan tilos, és ezt üzenem minden fiatalkorú lánynak soha ne beszélgessetek erotikus tartalomról ismeretlenűl, és úgy sem hogy ismeritek az illetőt!Nagyon veszélyes játék higgyétek el és vegyétek komolyan amit írtam!Vegyétek komolyan a szüleitek tanáraitok és minden értetek felelősséget vállaló felnőtt hasonló intelmeit! Majd 18 éves kor után. Bár az hogy beteg emberekkel találkoztok az akkor sem zárható ki.Szóval 18 alatt TILOS 18 felett pedig óvatosság.Ez a két legfontosabb amit meg kell jegyeznetek!
2014. ápr. 24. 17:34
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

szóval a kedves kérdező (lasszó10) az,aki lányok harisnyáját akarja megvenni,legalábbis az üzenetekből ezt veszem ki.

Sajnos lehet,hogy eltévesztetted a kategóriát,ide válaszolhatna egy 13 éves is,mivel ez szépség és divat,azon belül is az öltözködés témakör,nem pedig a szerelem és szex kategória,és ez alapvetően nem egy erotikus beszélgetés,te tetted azzá,hogy privát üzenetet írsz azoknak,akik igent mondanak.

2014. ápr. 24. 19:38
 17/28 A kérdező kommentje:
Kedves 16-os! Sajnos nincs túl nagy tapasztalatom a kérdések kiírásában felvetésed jogos hogy nem megfelelő oldalt választottam,de beláthatod ha egy beszélgetés az erotika irányába fordul, ott nem vehet részt egy kiskorú még akkor sem ha rossz helyre sikerült pozicionálni a felvetésemet.Azt írod privát üzeneteket írtam.Ezek szerint neked is küldtem.Köszönöm hogy elolvastad!Remélem nem találtad sértőnek!
2014. ápr. 25. 11:16
 18/28 anonim válasza:
Szerintem neked van feleséged esetleg barátnőd és "kíváncsi" vagy más nőkre is vagy legalább is más nők fehérneműjére.Furcsa egy szokásaid vannak ráadásúl gusztustalan!
2014. ápr. 26. 10:49
 19/28 A kérdező kommentje:

Rendben, elmondom az igazságot hiszen privátban is kaptam néhány negatív minősítést.Sosem volt barátnőm a jövőben sem sok esélyem van rá és hogy ne csak szemmel hanem más érzékszervvel is érezhessem a női test szépséget ezért ez a felvetés és érdeklődés.És hogy a fantázia világából a valósághoz közelebbi állapotot érjek el Hogy perverzió közeli állapot?Lehet de nem tudok mit csinálni!Nincs semmi különösebb probléma velem egyszerűen nem vagyok jó partí. A válaszírók közül egyik lánynak megírtam már ezt,de nagy valószínűséggel olvasatlanul dobta a virtuális kuka feneketlen mélyére.Megfogni a kezét egy lánynak nagyszerű,felemelő élmény lehet.Honnan tudom? Sehonnan csak elképzelem,nem volt még szerencsém ilyen szituációhoz.Vagy az mikor délután, este várnak otthon.Ez sem lehet különb az előzőnél.Bár így hogy nem várnak nem teljesen igaz, rám is várnak. A szobám falai.Vagy a csókolózás.

Azt ismerem.Láttam már sokszor filmen.A kéz a kézhez érintést el tudom képzelni,de az ajak az ajakhoz, egy csókot, az meghaladja a fantáziám teljesítő képességét.Valószinüleg ha megtörténne, akkor a számon letörölhető,de a lelkemben letörölhetetlen rúzsfoltot hagyna egy ilyen esemény.Na de hagyjuk a fantázia világát visszatérek a valóságba!Ez volt az ok amiért kiírtam a kérdést.

2014. ápr. 26. 11:37
 20/28 anonim ***** válasza:

Nagyon beteg vagy (utolsó kommented alapján, és nem a kérdés feltevése miatt mondom ezt), javaslom látogass meg egy orvost.

Egyébként odaadnám, hadd örüljön szerencsétlen. Nekem ennyiért simán megérné.

2014. ápr. 28. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!