Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok mit szólnátok hozzá ha...

Lányok mit szólnátok hozzá ha egy pasi odaállna elétek és azt mondaná, ad egy ötezrest a harisnyátokért? Oda adnátok neki?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 13:40
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
71%
Persze, miért is ne? Annyiból már vagy 20 másikat veszek. Nem hiányozna azaz egy. Habár nem érteném minek neki...
2014. ápr. 22. 13:41
 2/28 A kérdező kommentje:
Hogy miért kell neki? Sejtésem van róla de azért ide nem merem kiírni!
2014. ápr. 22. 13:48
 3/28 anonim ***** válasza:
71%

Miért ne? :D

Privátban elküldhetnéd a sejtésed, kíváncsi vagyok.

2014. ápr. 22. 13:52
 4/28 anonim ***** válasza:
75%
Hát nem tudom, ha éppen rajtam van, az úgy érdekes lenne. Mármint csak nem fogom az utca közepén levenni.
2014. ápr. 22. 13:59
 5/28 anonim ***** válasza:
52%

Nem. Gondolom ez egy beteg perverzió lehet vagy nem tudom..de biztos nem.

Ha egy haverom,közeli barátom kérne meg,hogy adjak már neki egy harisnyát akkor szívesen adok neki,ingyen is. De az,hogy egy pasas csak úgy odaáll elém és a harisnyámat kéri,hát nem ér nekem ötezer forintot..

2014. ápr. 22. 14:18
 6/28 anonim ***** válasza:
48%

Nem. Több okból sem.

-Nem vagyok rászorulva, hogy 5 ezer Ft-ért perverz emberek undorító vágyait teljesítsem.

-Drágább, tartós, minőségi harisnyát hordok, azaz még a "haszon" is minimális lenne rajta.

-A gondolattól, hogy utána arra veri, is rögtön hányingerem lesz.

-Ha veszek, nem véletlenül veszek reggel harisnyát magamra, anélkül nyilván fáznék. Arról nem is beszélve, hogy mások előtt levenni?

Semmilyen szempontból "nem érné meg". Szarul esne és a kompenzáció is nevetséges.

2014. ápr. 22. 14:31
 7/28 anonim ***** válasza:
56%
Hát kövezetek meg,de én odaadnám :D.Biztos,hogy valami undorító perverziója van,hazamegy,és felveszi vagy ráveri,de engem ez már nem tud érdekelni,felőlem azt kezd a 200 forintos harisnyámmal 5000 forintért amit akar,amíg nem kell végignéznem/egyebet csinálnom.
2014. ápr. 22. 17:24
 8/28 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as4Privátban elküldtem.Egyébként bátor vagy.Kedves 4-es egy kapualjban is megoldható a csinos ruhasarab levétele.Kedves 5-ös irígylésre méltóak a barátaid hogy ilyen nagyvonalú vagy.Kedves 6-os ha a kompenzáció magasabb lenne akkor esetleg elgondolkoznál rajta?Kedves 7-es biztosan úgy van hogy aki ilyet kér nagyvalószínűséggel perverz.Lehet nagyon magas ez az arány 95-98 százalékuk is talán.De marad néhány százalék aki normális.Egyébként bátor vagy te is hogy odaadnád.
2014. ápr. 23. 10:59
 9/28 anonim ***** válasza:
62%

Nem, nem tudna eleget fizetni ahhoz, hogy megérje.

Ha pedig túl sokat kínálna, akkor már csak azért sem mennék bele, mert nem szeretném, ha két utcával odébb leütnének a pénzért.

2014. ápr. 23. 11:06
 10/28 A kérdező kommentje:
Ez a válasz nagyon gyorsan érkezett kedves 9-es.Gondold át alaposabban azt javaslom nem szabad hírtelen döntésekkel elrontani semmit!
2014. ápr. 23. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!