Fecske fürdőgatyáról mi a véleményetek? Helyette mi más lenne jó?
A barátomról van szó, neki ilyen fürdőcucca van, mindig is gáznak tartottam ezt a fajtát, de nem merek neki szólni. Őt nem érdekli a divat, se azt hogy furán néztek rá a strandon mert ilyesmit már senkin nem láttam rajta kívül. Szerintetek milyen egyébként a fecske fürdőgatya? Tetszik ez valakinek?
Esetleg vennék neki egy jobb fajtát, de milyet kéne szerintetek ami megfelel egy nagyon vékony átlagsrácnak?
11-es!
Legalabb annyira mint a pitcsakon a bikini?
Mert ugye szinte egyformak!
A férfiak Európában mindig is fürdőbugyiban strandoltak, miután a korábbi, "állig öltözzünk fel a strandon" prűdségnek vége lett nagyjából a 30-as évek végétől kezdve. Pont az volt a lényeg, hogy minél kisebb felületet takarjon textil. Aztán kilencvenes évek vége óta kezdődött ez az angolszász baromság a fiataloknál, hogy szörfgatyában kell strandolni. Addigra ártott meg mindenkinek a sok MTV. Én szánom őket. És halál röhejesek. Meg az is, hogy a testfelületük fele hófehér marad. A nudista strandon néha látni egy-két kezdőt, aki látszik, hogy haverokkal bícsgatyában jár strandolni, és a háta, lába szára barna, deréktól térdig meg hófehér. Vicces.
Az meg aztán tényleg arab világ meg 1910-es évek Európája, hogy azért nem húzunk fürdőalsót, mert látszik, hogy van farkunk. Hát férfi vagy, b...szod! A nők se szégyellik a mellükeg, nunájukat a bikiniben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!