Fecske fürdőgatyáról mi a véleményetek? Helyette mi más lenne jó?
A barátomról van szó, neki ilyen fürdőcucca van, mindig is gáznak tartottam ezt a fajtát, de nem merek neki szólni. Őt nem érdekli a divat, se azt hogy furán néztek rá a strandon mert ilyesmit már senkin nem láttam rajta kívül. Szerintetek milyen egyébként a fecske fürdőgatya? Tetszik ez valakinek?
Esetleg vennék neki egy jobb fajtát, de milyet kéne szerintetek ami megfelel egy nagyon vékony átlagsrácnak?
A térdgatyás vagy térd alá érő, nagyon hosszú, nagyon nem tetszik. Furán is áll, amikor már vizes, kényelmetlen is lehet.
Talán a rövidnadrág szerű lehet jó, aminek tényleg rövid a szára.
De nekem még a fecske tetszik a legjobban :D Láttál már vízilabdás fiúkat? Na, ők miben vannak??? Fecskében!!! :)
Az 1-esnek igaza van!
Strandon furdeni,barnulni akar az ember,nem "csadorba" bugyolalava foni!
Rohogni szoktam a sok hulyet a terdig ero vizessen ratapadt menni nem tudo f..aszt ebbe a szarba,mondvan csak ne hogy latszon valami a f..aszombol mert hova is vezetne?
Mondjuk a 20-as evekbe,mikor nem volt szabad semminek se latszani ne ,hogy megszoljak az embert...
Egy szo mint 100 egy hulye 100-at csinal,majmoljuk egymast!
Szerintem a fecske kenyelmesebb,es praktikusabb es nem utolso sorban sem veletlenul lett kitalalva!
6-os! Miert olyan nagy baj, ha minden latszik?
Ezek szerint te szegyelled magad?
A csajok erre kivancsiak mint ahogyan mi is pl. A mellukre,tehat igy vagyunk egalba, mi mindenre kivancsiak vagyunk de ok nem lathatnak semmit?
Ok sem vesznek a furdoruha ala mellszoritot mert mondvan ur isten minden latszik az nagyon gaz!
Ez egy beteges 21. Szazadi beidegzodes a fiuknal,hogy dugjuk el magunkat a ruhainkba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!