Top+sportmelltartó. Jó lesz úgy? Vagy javasolnátok helyette mást?
Sziasztok!
Már vagy 3 órája vacakolok itt, de nem jutok dűlőre. Van egy tuti szerkóm, holnap randim lesz. Roll-up farmer, sportos balerina cipő, fekete nagymintás top.
Igen ám, de valami nem stimmel. A top túlságosan kivágott hátul, az összes cicitartóm pántja kilátszik. Szilikonosat nem vehetek fel, mert nem tart semmit, és 80I-s melleim vannak, muszáj tartania. Ekkor ugrott be a Barátok köztből Zsófi. Nála sokszor látni a sportmelltartó pántját egy-egy kivágott felsőnél. A mellcsi fehér szélespántos, a top fekete spagettipántos. Jó lesz ez így, vagy hülyén fog kinézni? Illetve arra gondoltam, veszek fel melltartót, arra egy rózsaszín topot, és arra rá a feketét. Mindenképp a fekete top kell, nem kérdés. Melyiket javasolnátok?
Esetleg más tipp?
Még egy kérdés! Balerina cipőhöz ha a szerelés sportos, és a balerina is sportosabb, akkor lehet zoknit venni?
Köszi előre is!
80I, azta. O.O hàny éves vagy? :D
nekem 16évesen is csak 75A. xD
sztem nem nézhet ki hülyén, bàr néhàny pasi nem szereti ha egy kivàgott felsönél kilàtszik a pànt, de ugy se ezért fog szeretni/nem szeretni.
vedd fel bàtra ha amugy okés a szerelés. :) sok sikert a randidhoz! ^^
-----
tudok helyesen irni, csak francia a billentyüzetem. :D
Szia!
23vagyok. De nem vagyok túlságosan vékony, van mit fogni rajtam, bár ezek a lufik ehhez képest is nagyok.
Én is a sportmelltartóra gondoltam, csak furi, mert tényleg vastag a pántja, plusz keresztpántos is. De kit érdekel? A pasi már látott így, nem zavarta... :D
Zokni nélkül feltöri a lábam. :-(
Most fél órát volt rajtam, de már sebes. Szóval marad a titokzokni.
Egyébként ilyen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!