Ti mikor hordtok műszőrmemellényt?
Figyelt kérdés
Van egy szép műszőrmemellényem, de nem tudom mikor tudnám hordani, egy vékony blúzzal, vagy pólóval? Eleve ilyen rövidebb fazon, de mivel szőrme, olyan téliesnek hat, pedig szeretném hordani.2014. ápr. 7. 12:45
1/4 anonim válasza:
Amikor kedvem van. Pl tegnap is volt rajtam. De tavaly nyáron vettem és akkor is sokat volt rajtam mikor éjjel kint voltam. Télen nem hordtam mert akkor nekem ez kevés, vastag pulcsira véve meg már sok.
4/4 A kérdező kommentje:
szerintem, ha megfelelő ruhával hordják, nagyon jól tud kinézni :) Köszi kedves első, én is fogom akkor! :) Nyárra én is gondoltam este, úgy lesz a legjobb :)
2014. ápr. 8. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!