Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mit csinaltok azokkal a...

Ti mit csinaltok azokkal a ruhaitokkal amiket mar nem hordtok?

Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 23:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én egy zacskóban gyűjtöm azokat a ruháimat, amik már nem kellenek, vagy kinőttem őket és van ilyen lerakat, ahol jótékony célra oda lehet adni. Mondjuk eddig csak egyszer gyűlt össze annyi általam nem használt ruha, hogy érdemes legyen odaadni.
2014. márc. 3. 00:04
 2/18 A kérdező kommentje:
Es ez hol van pontosan?
2014. márc. 3. 00:22
 3/18 anonim ***** válasza:
facebookon van rengeteg ingyenes csoport ott is felajánhatnád
2014. márc. 3. 01:13
 4/18 anonim ***** válasza:
felajánlhatnád
2014. márc. 3. 01:13
 5/18 anonim ***** válasza:

Vannak ezek a ruhagyűjtők oda is viheted, elég sok helyen van, pl. bevásárlóközpontoknál és boltoknál is.

Itt megtudod nézni hol vannak:

[link]

2014. márc. 3. 01:19
 6/18 A kérdező kommentje:
Linkeljetek be egy csoportot sajnalom kidobni
2014. márc. 3. 01:45
 7/18 anonim ***** válasza:
Én a kuka mellé teszem, a cipőmet legutóbb 2 óra alatt elvitték. A gyerekruhát meg odaadom konkrét személynek, akinek nem telik rá.
2014. márc. 3. 09:46
 8/18 anonim ***** válasza:

Ruhagyűjtőkhöz viszem de nem dobom bele hanem mellé rakom. Úgyis mindig vannak arra olyanok akik rámennek gyorsan.

Épp ma vittem el pár holmit.

2014. márc. 3. 10:25
 9/18 anonim ***** válasza:

3 csoportra osztom:

1: ami méretben vagy stílusban nem jó de egyébként szép, jó állapotú. Azt beadom turiba, vagy felteszem netre. (miután megkérdeztem a bartánőket, hogy kell-e)

2: ami különösebben semmi extra, de még néz ki valahogy. Nem eléggé szép ahhoz hogy bárki megvegye vagy eljaándékozzam. Ruhagyűjtő konténer.

3: szakadt, kibolyhosodott, festékes, kifakult, kinyúlt cuccok, fehérneműk. Ami pamut, abból takarító rongyot csinálok. Ami nem alakalmas rá, az kuka.

2014. márc. 3. 10:44
 10/18 anonim ***** válasza:
Ami meg olyan allapotban van, azt kimosom, bedobom bezsakolva a kocsimba es, amikor talalkozom hajlektalannal, felkinalom neki. (Ruhagyüjtökbe annyira nem bizok, mert sok turkalo az emberek joszandekabol el).
2014. márc. 3. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!