Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, ti mit csináltok...

Csajok, ti mit csináltok azokkal a ruháitokkal, amiket már nem hordtok?

Figyelt kérdés

Elrakjátok a szekrénybe majd jó lesz még felkiáltással? Vagy mit?

Azért kérdezem, mert anyuék mostanában nem igazán tudnak zsét adni (anyu elvesztette a munkahelyét), a nyári munka már nem aktuális, ezért arra gondoltam, hasonló korú csajoktól vennék használtan, jó állapotút, akár csomagban is. De bárhol nézegettem, mindenütt idősebb nőkre való ruhákat árulnak, fiatalos, stílusos ruhákat egyszerűen nem találok... vagy ha igen, akkor darabáron pedig postaköltséggel nem éri meg.

Itt a tél, és egy rohadt sálam sincs, ami jól is mutatna, se egy pulcsi, a leggingseimhez (ahhor a kettőhöz) egy hosszabb felső vagy pulcsi... áh, kész. Ráadásul kisvárosban élek, itt még egy Háda sincs, hogy válogassak, az egyetlen turinkban kb. 60 évesekre árulnak ruhákat.

2012. nov. 28. 10:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi se vagyunk gazdagok hogy mindig új ruhákat vegyünk, én addig hordom amíg el nem szakad. Épp tegnap vettem egy új farmert mert az előzőt már annyit hordtam hogy kiszakadt a fenekénél/combjánál.

Próbálj eljutni egy közelebbi nagyobb városba és ott keress egy turkálót. :)

2012. nov. 28. 11:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Amit nem hordok az olyan ami már hordhatatlan, kinyúlt, szakadt, kifakult, szóval ez megy a kukába.

Egyébként kisvárosban általában vannak jó méteráru boltok, ahol olcsón vehetsz anyagot és varrhatsz magadnak bármit. Sálat is akár, az nagyon egyszerű, kötni is lehet. Én is szoktam, mindig kérdezik is hol vettem mert mindig tetszik amiket csinálok. Akár árulhatnám is, szóval pénzt is lehet keresni vele. Netről tanultam meg én is hogy kell, szóval tudás sem kell hozzá.

2012. nov. 28. 11:04
 3/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi, de leghamarabb szerintem márciusban tudok kijutni ebből a porfészekből, ami az otthonom... Én se veszek minden héten új ruhát, de már nagyon rám férne, mert téli holmikból nincs túl sok... épp tegnap számoltam: 2 leggings, egy farmer, egy bokacsizma, 3 hosszú ujjú felső, és egy pulcsi, ami már kicsi rám. :S

2012. nov. 28. 11:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem még relatíve új cuccaim is vannak, mert sokat fogytam, és leesik rólam minden ruhám. Emiatt elég sokat kellett mostanában ilyesmire költenem, és még csak nem is mondanám, hogy elég változatosan tudok öltözni. :(

Szóval én speciel pont, hogy próbálnám eladni őket, de nem igazán találtam olyan helyet, ahol bevennék. A turkálók közlik, hogy nem vesznek át használt ruhát, a szervezeteknek csak ingyen kéne... Pedig nekem meg szükségem lenne a pénzre, hogy tudjak magamnak is venni cuccokat.

Szóval, ha valakinek van ötlete, azt megköszönném.

Még ilyen vatera dolgokat amúgy nem próbáltam, ahhoz kicsit össze kell magam szedni, mert egyelőre nem tudom, hogyan működnek. Azt sem tudom, megéri-e vajon... Jó lenne egy bolt, ami beveszi őket. Van tök új kosztümöm is, ami egyszer, a diplomaosztómon volt rajtam két és fél éve, azóta érintetlenül lóg, mivel abszolút kifogytam belőle...

Amúgy van még farmer, rövidnadrágok...

Olyan L-M-es méretűek kb. (de bajban lennék, ha konkrétan meg kellene határozni, hiszen a legtöbben nincs cédula, emiatt is nehéz lenne pl. vaterára feltenni :S)

Van, ami teljesen új szinte, van viszont olyan is, amin azért látszik, hogy hordott...

2012. nov. 28. 11:11
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves 3.!

Nekem meg épp L-M ruhák kellenének... nekem viszont csomagban érné meg jobban vásárolni, épp a postaköltség miatt.

Írok neked privit!

2012. nov. 28. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Rengeteg eladó M-L méretű ruhám van, nadrágok, cicanacik, felsők, pulcsik, kardigánok, kabátok, dzsekik, övek, ingek! A lábad hanyas? Csizmáim, tornacipőim, szandáljaim, kis cipőim is vannak! Ha többet veszel egyszerre, jutányos áron tudom adni :) Nagy része márkás!
2012. nov. 29. 09:55
 7/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Neked is küldtem privit! :)

2012. nov. 29. 19:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát én eladom őket, és az árukból általában veszek újat. :)
2012. dec. 1. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!