Ti mit csináltok a régi ruháitokkal?
én a szomszédunknak adom oda, ott 4 gyerek van, 2 kisebb mint én, ők hordják utána. utána ők is tovább adják egy még szegényebb családnak, akik a ruhagyűjtőbe dobják be.
vagyis ha nincs ismerősöd, akiknek kell, akk a ruha gyüjtőbe nyugodtan bedobhatod, nem kereskednek vele, a rászorulóknak megy 100%ig.
Nekünk az udvarunkban van ilyen tároló és félretesszük, hátha jó lesz még valamire. :D Szerintem nézegesd meg őket, hátha át lehet alakítani, mondjuk szegecsekkel, csipkékkel, nadrágok szárát levágni, és jó lesz nyárra otthoni rohangálósnak, gyöngyök, átszabni, ruhafestékkel befesteni őket stb stb. Vagy lehet, hogy 1-2 darab újra divatba jött azóta :D Nem tudom miért feltételezem, hogy lány/nő vagy, ha esetleg a másik nem, akkor bocsánat. :D Mondjuk, ha lakik a környékeden szegényebb család, megkérdezhetnéd, hogy nincs-e rá szükségük esetleg. Illetve egyre elterjettebb, hogy a Facebook-on külön csoportokat csinálnak eladó ruháknak, keress egy ilyet, ami a környékeden van, és tedd fel őket. :)
Én is elő szedem majd őket megnézegetni, hogy miből mit lehet kihozni, ha lesz egy szabad délutánom, neked meg sikert! :D 18/L
Szerintem ahol pénzt számítanak be új ruha vásárlásakor, ott alapból elég drágák a ruhák.
Vaterát próbáltam és csak 1 forintos aukcióan vették meg, így is a vége olykor pár száz forint volt. Közben volt olyan márkás ruha ami többet is ért, de mivel külön csomagolni, postára menni kell, így a végén többe volt szinte a költségem, mint amennyit kaptam.
Múlt héten leraktam egy nagy csomagot lakótelepi kuka mellé. Másnapra nem volt ott, de Tesco mellett is van egy gyűjtő, talán oda is fogok rakni.
Köszi azért a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!