Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mit csináltok a régi...

Ti mit csináltok a régi ruháitokkal?

Figyelt kérdés
Elmúlt 10-15 év alatt sok ruhámat nem hordok vagy nem jó rám. Kidobni sajnálom, eladni nem tudom aukciós oldalon, mert posta több lenne, mint amit adnak. Ruha gyűjtőbe is tartók bedobni, mert hallottam ezzel kereskednek. Ti mit tesztek szekrénytakarításkor?
2013. ápr. 21. 09:59
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

én a szomszédunknak adom oda, ott 4 gyerek van, 2 kisebb mint én, ők hordják utána. utána ők is tovább adják egy még szegényebb családnak, akik a ruhagyűjtőbe dobják be.

vagyis ha nincs ismerősöd, akiknek kell, akk a ruha gyüjtőbe nyugodtan bedobhatod, nem kereskednek vele, a rászorulóknak megy 100%ig.

2013. ápr. 21. 10:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk az udvarunkban van ilyen tároló és félretesszük, hátha jó lesz még valamire. :D Szerintem nézegesd meg őket, hátha át lehet alakítani, mondjuk szegecsekkel, csipkékkel, nadrágok szárát levágni, és jó lesz nyárra otthoni rohangálósnak, gyöngyök, átszabni, ruhafestékkel befesteni őket stb stb. Vagy lehet, hogy 1-2 darab újra divatba jött azóta :D Nem tudom miért feltételezem, hogy lány/nő vagy, ha esetleg a másik nem, akkor bocsánat. :D Mondjuk, ha lakik a környékeden szegényebb család, megkérdezhetnéd, hogy nincs-e rá szükségük esetleg. Illetve egyre elterjettebb, hogy a Facebook-on külön csoportokat csinálnak eladó ruháknak, keress egy ilyet, ami a környékeden van, és tedd fel őket. :)

Én is elő szedem majd őket megnézegetni, hogy miből mit lehet kihozni, ha lesz egy szabad délutánom, neked meg sikert! :D 18/L

2013. ápr. 21. 10:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
vidd a h&m-be! jobb mintha eljótékonykodnád ahol ki tudja az kapja-e akinek tényleg szüksége van rá/megérdemli...
2013. ápr. 21. 10:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos odaadni nem tudom kinek. Költöztünk, így tényleg ritkitanom kell, mert nem tudok mindent vinni. Mi az a h&m?
2013. ápr. 21. 11:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
2013. ápr. 21. 12:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi barátnőimmel szoktunk olyat csinálni, hogy mindenki összeszedi azt ami nem kell már neki és elmegyünk valamelyikünkhöz, és cserélgetünk, így mindenkinek lesz egy csomó új ruhája. Ami meg senkinek nem kell azt oda szoktuk adni másoknak.
2013. ápr. 21. 12:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi mostanába indig fölrakjuk vaterára.
2013. ápr. 21. 15:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Szerintem ahol pénzt számítanak be új ruha vásárlásakor, ott alapból elég drágák a ruhák.

Vaterát próbáltam és csak 1 forintos aukcióan vették meg, így is a vége olykor pár száz forint volt. Közben volt olyan márkás ruha ami többet is ért, de mivel külön csomagolni, postára menni kell, így a végén többe volt szinte a költségem, mint amennyit kaptam.

Múlt héten leraktam egy nagy csomagot lakótelepi kuka mellé. Másnapra nem volt ott, de Tesco mellett is van egy gyűjtő, talán oda is fogok rakni.

Köszi azért a válaszokat.

2013. máj. 5. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!