Ti milyen cipőt/cipőket hordtok/fogtok hordani így tavasz beköszöntével?
Figyelt kérdés
2014. márc. 17. 21:07
1/7 anonim válasza:
Még bokacsizmát. Még jól esik.
Majd később balerinaféléket (nem papírtalpút), illetve 5 centi sarkú kényelmes körömcipőt.
2/7 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz! :)
2014. márc. 17. 21:30
3/7 Kocsis Izabella válasza:
Én félcipőt tavasszal mert kényelmes és szép és jó...!!!:)
4/7 anonim válasza:
Szia.Én ilyen cípőt.Nagyon bejött a divatba a strasszos magasitott talpu sportos cipő.
5/7 anonim válasza:
Felváltva két Martens-t (1460, egyik bordó másik fekete), két Vans-t (Old Skool, Authentic Lo Pro) meg szeretnék egy Martens ballerina cipőt is, de még Magyarországon nem találtam :)
6/7 A kérdező kommentje:
:) ment nektek is!
2014. márc. 18. 16:00
7/7 anonim válasza:
Topánkák (h&m-ben és társaiban nagyon szépek vannak), loafer és persze tornacipő a rohangáláshoz, suliba! Most tervben van egy sportosabb cipő is!:) Később ha az idő kezd még melegebb lenni, jöhetnek majd a saruk is!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!