Mi az idei tavasz és nyár alapdarabjai?
Szeretnék trendi maradni, úgyhogy nem költök százezreket. Olyan ruhadarabok kellenének, amiket sokféleképpen kombinálhatok, és különböző kiegészítőkkel hétköznap és például csajos estékre is feltudok venni.
A válaszokat előre is köszönöm. :)
16/L
Fehér pólók, atléták, egy csinos farmer, balerinak, saru, farmerdzseki, tornacipő,vilagos mintás ingek,farmering, farmershort, egy csinos zakó és ékszerek!!! Ezekből a felsorolt ruhákból simán 5-6 szettet össze lehet rakni! Pl: farmer-póló-zakó-nagy nyaklánc
Short-saru-mintás ing
Szerintem próbálj meg egy olyan gardróbot kialakìtani, ahol a darabok színben, stílusban passzolnak egymáshoz.
Nem kelll óriási összeg ehhez, ajánlom neked a turikat, szuper cuccokat találhatsz! Nem egyszer vettem már Zara, H&M darabokat ott! Ékszert a h&m-ben egész jókat találsz, de ha esetleg ezeket drágának tartanad, készíts magadnak ékszereket! A neten már számtalan olyan oldalt találsz, ahol ilyeneket készítenek! Googleban így keress rá: diy necklace, diy statement necklace, diy bracelet
Remélem segítettem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!