Lányok, Ti már hordtok szandált?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 5. 17:52
1/7 anonim válasza:
Hát reggel még hideg van mikor megyek suliba,így tornacipő+zokni,de délután 2-kor mikor jövök haza már el kellene...:)
3/7 anonim válasza:
egész héten reggelente 1 fok volt, talán csak pénteken volt 5-6 fok.
+1 fokban szandálban elindulni???
az meg gusztustalan, mikor egy nyitott cipőhöz, szandálhoz nylonharisnyát vesz fel vki. én rosszul vagyok tőle, mikor nők az elöl kivágott tűsarkúhoz harisnyát húznak.
4/7 anonim válasza:
Nem, inkább vékony bokacsizmát, balerinacipőt, zárt magassarkút hordok mivel reggelente még hűvös van.
5/7 anonim válasza:
Nem, ilyen időben még lefagyna benne a lábam.
6/7 anonim válasza:
Nem, vászoncipőt hordok. Egyetértek azzal aki azt mondta hogy szandált csak zokni, harisnya nélkül lehet hordani, ahhoz meg egyértelműen hideg van.
7/7 anonim válasza:
Én ma már felvettem! Mezítláb természetesen :D
Nem mondom, hogy reggel nem fázott kicsit a lábam csupaszon, de nem volt vészes, utána meg egész nap kellemesen éreztem magam benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!