Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, Ti már hordtok szandált?

Lányok, Ti már hordtok szandált?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 5. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát reggel még hideg van mikor megyek suliba,így tornacipő+zokni,de délután 2-kor mikor jövök haza már el kellene...:)
2014. ápr. 5. 17:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát nagyon nem.
2014. ápr. 5. 18:03
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

egész héten reggelente 1 fok volt, talán csak pénteken volt 5-6 fok.

+1 fokban szandálban elindulni???

az meg gusztustalan, mikor egy nyitott cipőhöz, szandálhoz nylonharisnyát vesz fel vki. én rosszul vagyok tőle, mikor nők az elöl kivágott tűsarkúhoz harisnyát húznak.

2014. ápr. 5. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem, inkább vékony bokacsizmát, balerinacipőt, zárt magassarkút hordok mivel reggelente még hűvös van.
2014. ápr. 5. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, ilyen időben még lefagyna benne a lábam.
2014. ápr. 5. 19:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, vászoncipőt hordok. Egyetértek azzal aki azt mondta hogy szandált csak zokni, harisnya nélkül lehet hordani, ahhoz meg egyértelműen hideg van.
2014. ápr. 5. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Én ma már felvettem! Mezítláb természetesen :D

Nem mondom, hogy reggel nem fázott kicsit a lábam csupaszon, de nem volt vészes, utána meg egész nap kellemesen éreztem magam benne.

2014. ápr. 7. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!