Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Utcára cicanadrágot felvenni...

Utcára cicanadrágot felvenni gáz? 14/L

Figyelt kérdés
Amikor reggel készülődök suliba akkor sokszor felveszek egy leggingst aztán mindig meggondolom magam és átcserélem farmerra. (igazából 1-2 cicagatyát szoktam felvenni mert sovány vagyok) Ja és hosszított pólóval szoktam felvenni. Régen sokszor jártam így suliba de most már valamiért nem merek. :/ Valaki nyugtasson meg hogy nincs ebben semmi gáz :D
2014. febr. 27. 10:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hosszított felsővel teljesen oké alaktól függetlenül.
2014. febr. 27. 22:31
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Ha hanyi akar az ember,akkor az utolsonak van igaza!

Gondolok itt az alaktol fuggetlenulre!

2014. febr. 28. 05:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Hosszított felsővel a ducik is hordhatnak cicanadrágot. Ugyanúgy kell hordani a leggingset mint a harisnyát... És az meg hogy hánysz valaki kinézetétől elég gyerekes, egyáltalán miért érdekel?
2014. febr. 28. 09:48
 14/16 anonim ***** válasza:
ha jó az alakod akkor szerintem hordd bátran úgy, ahogy akarod, ne érdekeljen mit mondanak mások.
2014. febr. 28. 10:04
 15/16 anonim ***** válasza:
"Mi" vagyunk a rossz akarók, akik szerint egy normálisabb cica nacit (zsebbel,sliccel,övvel) fel lehet venni hosszított felsővel?! Nem azt tanácsoltuk hogy vegyen fel harisnya vastagságú nadrágot!
2014. febr. 28. 10:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Amelyiknek van zsebe, slicce, az már pontosan olyan, mint egy skinny farmer. Ha meg vékonyabb, az meg olyan, mint egy harisnya, amit miniszoknyával ugye elfogadott felvenni. Ha nem szoknyát vesz fel hozzá, hanem egy ugyan olyan hosszú felsőt, akkor pont ugyan úgy funkcionál.
2014. febr. 28. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!