Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Utcára cicanadrágot felvenni...

Utcára cicanadrágot felvenni gáz? 14/L

Figyelt kérdés
Amikor reggel készülődök suliba akkor sokszor felveszek egy leggingst aztán mindig meggondolom magam és átcserélem farmerra. (igazából 1-2 cicagatyát szoktam felvenni mert sovány vagyok) Ja és hosszított pólóval szoktam felvenni. Régen sokszor jártam így suliba de most már valamiért nem merek. :/ Valaki nyugtasson meg hogy nincs ebben semmi gáz :D
2014. febr. 27. 10:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
35%
De,nagyon gáz...Röhejesnek találom,mikor keszegseggű,piszkafalábú csajok abban sétálnak.Szerintem hagyd meg hétvégére,addig meg húzz rá egy sortot,vagy szoknyát.
2014. febr. 27. 10:17
 2/16 anonim ***** válasza:
Annak áll jól aki tudja viselni. Én is cica nacit hordok általában de nem azt a harisnya vastagságú anyagút. Olyat hordok aminek van szabása nem csak kivágtak két lábat az anyagból aztán össze varrták. (Van két zseb a fenekénél, van hozzá öv) De ezt is mindig tunikával veszem fel.
2014. febr. 27. 10:28
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem hosszított felsővel nem gáz, csak takarja a feneked.
2014. febr. 27. 10:31
 4/16 anonim ***** válasza:
56%

ha felnőtt lennél és bp-n élnél, abban mész ki az utcára kb, amiben jól esik

falun gondolom nem, mert ott az emberek mindig más dolgába ütik az orrukat, meg szeretnek életmódbeli tanácsokat osztogatni, anélkül hogy kérdezné őket valaki

hogy a suliban mit szólnak, mennyire kell kiöltözni, azt neked kell tudnod

remélem segítettem

2014. febr. 27. 11:19
 5/16 anonim ***** válasza:
21%

Magyaran labfej nelkuli harisnyanadragba szeretnel suliba menni!

Ne tedd!

Az olyan lenne mintha en egy szal jegeralsoba rohogtetnem magam.

Ha van egy kis onkritikad, nem ugy mint a tobbi pitcsanak akinek nincs es hordja,akkor nem teszed magad nevetsegesse!

2014. febr. 27. 11:41
 6/16 anonim ***** válasza:
Hosszú felsővel nyugodtan felveheted.
2014. febr. 27. 11:48
 7/16 anonim ***** válasza:
87%
Hosszított felsővel nyugodtan hordd.
2014. febr. 27. 11:58
 8/16 anonim ***** válasza:
14%

Latom van azert 1-2 rossz akarod biztatnak a hulyesegre!

Gondolom ezek is azok koze tartoznak akik egy szal harisnyaba mutogatjak magukat!

Szanalmas!

En ki nem mennek jegerbe,eltudom kepzelni ahogy a lagy szello atfuj rajta, olyan mintha egy szal p..naba lennenek!

Eleg kozonseges,en ha no lennek szegyelnem magam ilyen ruhaba.

2014. febr. 27. 13:07
 9/16 anonim ***** válasza:
58%

Hát kérdés, melyik fajtára gondolsz. Mert tényleg van, ami szinte nadrág, zsebekkel, vastag anyagból, sokszor sliccel, stb. Az nem gáz. Az egy rendes, csak nagyon passzos nadrág inkább.

De ezek a vékony kis semmik tényleg olyanok, mintha anyukád nem figyelt volna, hogy teljesen felöltözz, magadtól meg hülye vagy hozzá. Pont most láttam a buszmegben egy kb te korú lányt, pink cicanaci, más árnyalatú pink leopárdcmintás felső, ami épp, hogy a seggére lógott, ehhez egy lila, szőrmés, rövidebb kabát és egy hosszúszárú, leopárdmintás cipő... nagyon csinos volt, mondhatni. Igazi olcsó rüfke hatását kelltette, meg reklámozta, hogy nulla az ízlése. Na ez így ciki.

Meg a minap is láttam egy csajt, gyakorlatilag a narancsbőrt is láttam a valagán. Nem, nem szexi. Hagyd meg az edzőterembe, otthonra takarításhoz, ovis kislányoknak játszósnak, de ne utcára. Közönséges és ízléstelen.

2014. febr. 27. 13:35
 10/16 A kérdező kommentje:
Az én cicanadrágjaim bundásak, csak nincs rajtuk zseb..:)
2014. febr. 27. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!