Cicanadrágot mivel érdemes felvenni?
Szerintem:
1. vagy papucs, vagy kabát, kettő együtt nem ok. Kabát hidegbe való, papucs melegbe. szóval inkább kiscipőt húzz.
2. ez olyan cicanadrág, amit egyesek szoknya alá vesznek? mert akkor ha a felső nem takarja a fenekedet, az tényleg elég gáz, ez ugyanolyan mintha egyszál harisnyanadrágban flangálnál. Vagy vegyél hosszú felsőt, vagy szoknyát. A rövidgatya megintcsak hülyén néz ki ilyen cicagatyához(sztem.)
Igaza van Anyukádnak, elég gáz!
És csatlakozom az előttem szólóhoz: vagy papucs vagy kabát! A kettő együtt nevetséges! Cicanadrág pedig tunika vagy szoknya alá való, nem nadrág helyett. De ha tizenéves vagy, akkor lényegében mindegy, mert most az ízléstelenség a menő...
Attól függ milyen cicanadrágról beszélsz. Vannak ilyen rendes, vastagabb anyagból készültek, amik simán hordhatóak nadrágként, de a vékonyabb harisnyaanyagúak inkább harisnyának felelnek meg, ebben az esetben érdemes olyan felsőt venned, ami legalább takar valamennyit a fenekedből.
Nekem a papucs-kabát kombóval nincs problémám, azt hordd, ami tetszik.
Nekem mindkettő cicanaci van: van olyan ami vékonyabb anyagú, azt tunika alá hordom. A vastagabbat pedig nadrág helyett.. ahhoz húzok rövidebb felsőt is, nem látszik át, olyan mint egy feszülős naci.
Papucs és kabát nem jó együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!