Mivel lehet a lakk/bőr hatású fekete cicanadrágot felvenni?
2011. júl. 4. 20:00
1/6 anonim válasza:
Bocs, de szerintem az a nadrág mindennel k*rvás! :S Én nem hordanám! De szoktak hozzá magassarkút felvenni, a discoban a lányok felén ez van! -.-**
2/6 anonim válasza:
Nem krvás, ha jól öltözöl fel hozzá, nem krvás semmi sem, fejezzük már ezt be.
3/6 anonim válasza:
NEm az volt a kérdés, h k*rvás-e vagy sem :D Egyébként tanácsos ehhez magassarkút venni.
21/L
4/6 anonim válasza:
Ha a tömegdivatot akarod követni,akkor igen,ajánlott a magassarkú. De csak akkor vegyél fel ilyen nadrágot,ha hibátlan az alakod és szerintem mindenképpen hosszú (legalább fenék alá érő) felsőt vegyél hozzá. Nekem mondjuk egyáltalán nem tetszenek az ilyenek,de te tudod.
5/6 A kérdező kommentje:
oké köszi a válaszokat!
2011. júl. 6. 16:40
6/6 ívy1 válasza:
Hagyjuk már ezt a k@rvás szöveget! Én is hordok fényes cicanadrágot és nem vagyok k@rva! Nem muszáj magassarkút felvenni,jól mutat balerina cipővel is. Végül is rajtad áll hogy mivel veszed fel,ha bátrabb vagy mutathatod a feneked is,én fehér szükebb ingel,tunikával,egybe ruhával szoktam hordani.Az a lényeg hogy mivel a nadrág is alkalmisabb,a felső is legyen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!