Szerintetek jó döntés cicanadrágot felvenni egy olyan fölsővel, ami nem takarja el teljesen a fenekem?
Figyelt kérdés
Az alakommal semmi próbléma, rendszeresen futok és lovagolok, tehát nem áll rosszul a nadrág, csak sok helyen olvastam hogy a fölsőnek takarnia kéne a fenekemet... Rossz döntés lenne szerintetek felvenni hozzá mégis egy ilyen fölsőt?2011. márc. 19. 14:49
1/12 anonim válasza:
Áá,dehogy!
Vedd fel nyugodtan,én is szoktam úgy hordani,de azért hosszított felsővel a BEST:DD
2/12 anonim válasza:
Attól függ, milyen az a cicanaci. Ha elég vastag, eléggé nem-harisnya anyagú, akkor nem baj, ha néha kivillan a popó.
3/12 A kérdező kommentje:
harisnyás anyagú, de elég vastag. ha felveszem se nyúlik meg annyira, hogy valahol is "elvékényodjon". remélem érted, hogy gondolom :)
2011. márc. 19. 15:01
4/12 anonim válasza:
Szerintem ha jó az alakod akkor úgy az igazi:)
5/12 anonim válasza:
Figyelj. Munkahelyre, iskolába illetlenség, bár ezt sok ember nem veszi figyelembe.
Discoba, vásárolgatni, barátnőzni nyugodtan, de hivatalosabb helyeken szerintem elvárható egy kultúráltabb megjelenés, aminek nem az a lényege, hogy az ember testének minden porcikáját részletesen szemléltesse.
6/12 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten undorító...nézz meg a viván egy club rotationt, és "gyönyörködj" az ilyen lánykákban...Akármilyen jó teste van valakinek, nagyon gáz a cicagatyát rendes nadrágként hordani.
7/12 A kérdező kommentje:
köszi:) egyértelmű hogy buliba lenne, máshová nem venném fel, főleg nem suliba ...
2011. márc. 19. 15:44
8/12 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló. én normálisan tettem fel a kérdést, elvárom hogy te is normálisan válaszolj ... és köszi de nem szeretnék bennük gyönyörködni
2011. márc. 19. 15:47
9/12 anonim válasza:
én egyszer megkérdeztem erről bátyámat,hogy mit szól az ilyen öltözékhez és mondta,hogy általában nem azt a hatást érik el a lányok,szerinte olyan,mintha nem vett volna fel szoknyát az illető
10/12 anonim válasza:
ha szép magassarkúval veszed fel és érzékeled,hogy ez nem véletlen,hanem direkt így van akkor semmi gond nincs vele:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!