Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködhetnék lányosab...

Hogyan öltözködhetnék lányosabban, mert igaz hogy fiúnak születtem, de lánynak érzem magam? 19 éves vagyok.

Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 10:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

Ha lánynak, akkor nehezebb a helyzet...

Először is legyen csajos frizurád, szemöldököd szedesd ki vékonyra, az arcod pedig gyantáztasd, mert a borosta nem túl nőies. :) Az arcod nem tudom mennyire fiús, de ha az, akkor muszáj lesz sminkelni is. A bőröd legyen ápolt. Gyakorlatilag minden testrészed szőrtelenítsd!

A ruházatod legyen nőies, csak testre tapadó cuccokat hordjál, ahogy a tini csajok szokták. Célszerű miniszoknyát hordanod nejlonharisnyával, és valami feszülős felsővel. Ha mindenképpen nadrágpárti vagy, akkor pedig lehetőleg leggingst vegyél fel, mert a skinny csőfarmerok nem fogják kellően kihangsúlyozni a nőiességedet, mivel a skinny csőgatyák uniszex viseletnek számítanak, és fiúk, férfiak is hordják. Talán akkor lenne neked a skinny csőgatya megfelelő, ha kimondottan női fazonút vennél, aminek pici csajos zsebei, és csajos koptatása van, és persze full feszülős legyen bokától derékig. Célszerűen a csőgatyához és a leggingshez is tanga illik, mert akkor a nadrág is jobban bevág a popsidba, és így nőiesebb lehetsz. :)

Nyilván szükség lesz majd két cicire is, és természetesen melltartóra, hogy valahogy álljanak. Kivágott felsők nem biztos hogy jó ötletnek tűnnek, mert ugye mivel melled nincs, dekoltázsod sem lesz. Az alakodtól függően szükség lehet popsiemelős alakformáló fehérneműre, és fűzőre is, amivel tudsz magadnak nőies vonalakat adni. :) A cipőd szintén legyen női, legnőiesebb talán a magassarkú, de laposban is vannak szép női cipők.

A lényeg, hogy minden ruhádnak sokkal nőiesebbnek kell lennie már önmagában is, mert különben nem lesz csajos kinézeted. Egy igazi lánynak könnyebb, mivel nőies alkatú a teste, így még egy férfi ruhában is valamennyire nőies maradna. :)

Egy képet küldhetnél magadról, mert úgy könnyebb lenne tanácsot adni. :)

Te hogy lánynak érzed magad, melyik nemhez érzel vonzódást? Vagy csak külsőleg érzed magad lánynak, szexuálisan pedig fiúnak? Vagy hogy van ez nálad? Mióta érzed így?

2014. febr. 24. 13:35
 12/20 A kérdező kommentje:

Nagyon ritkán borotválkozok, mert igazából alig kell. :)

A szemem kiszedettem a kozmetikussal és a lábamat legyantáztattam.

2014. febr. 24. 14:34
 13/20 A kérdező kommentje:
*elvékonyítottam a szemöldököket
2014. febr. 24. 14:41
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
Ahogy az előttem író mondta, hogy a skinny csőgatya már uniszex, egyáltalán nem csajos! Sőt van olyan szoknyám,a mit az öcsém felvett utcára. Tehát attól függ, hogyan áll.
2014. febr. 24. 15:01
 15/20 A kérdező kommentje:

Raktam fel képet magamról.

[link]

2014. febr. 24. 15:29
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát nem túl éles a kép, meg a hajad takarja is a szemöldököd, de az talán már elmegy. Hajad van bőven, szóval van miből csajos frizurát csináltatni. :)

Amúgy amikor a képet említettem, egész alakos fotóra gondoltam, mert abból látni, hogy milyen a testalkatod.

2014. febr. 24. 16:50
 17/20 anonim ***** válasza:

Ne már egy helyes srác vagy ne b*szd már el magad!!!!

Hülyeség amit leirtak mert egy pasi akármit tesz magával látszik hogy pasi!!!

És szánalmas, nevetséges amikor az ilyenek a neccharisnyában vonulnak mert látszik hogy pasik!

A világ talán legszebb transzexuális pasija Dana International "énekesnő" de rajta is látszik és ő meg van műtve meg minden NŐI rajta de akkor is aki tudja rögtön levágja vagy még az is aki nem tudja...

[link]

2014. febr. 24. 17:02
 18/20 anonim ***** válasza:

... ne csináld!!

inkább kezdj el gyúrni, csajozni, bulizni..

de te érzed! már a lányok leírták a tanácsokat,de egy fiúból csak úgy lehet egy szép nő, ha van rajta pár mütét..

2014. febr. 25. 04:42
 19/20 anonim ***** válasza:

Az arcod elég lányos. Ha ezt még női ruhákkal párosítod, akkor senki nem mondja meg rólad, hogy fiú vagy.

Szép arcod van.

2014. febr. 25. 10:46
 20/20 pihécske válasza:

Nekem is ez a baja az egyik ismerősömnek

Hordj olyan sapkát ami gyűröttebb és vannak rajta csíkok ez ilyen fiúsabb ha lehet akkor legyen fekete és szürke.szemedre egy lehelletnyi fekete szemfesték,hordj kivágott ujjas fekete kesztyűt,fekete dzsekit,fehér nőies pólókat,kockás övet,csőgatyát,és szürke fekete converset,pólod lehet pink is vagy neon az tisztára mindeggy ja és még karkötő remélem segíthettem neked

2014. márc. 1. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!