Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködhetnék egyedien?

Hogyan öltözködhetnék egyedien?

Figyelt kérdés

Csak engem zavar, hogy manapság nem lehet egyedien öltözködni? Régebben mindig megdicsértek, milyen csinos vagyok, különlegesnek tartották a stílusomat, és ez engem boldoggá tett. De ma már átlagos vagyok (nem tömegrib*nc). Mit viseljek, hogy újra egyedi lehessek?

16/L

2013. jan. 7. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogy érted, hogy "manapság nem lehet egyedien öltözködni"?

Pont, hogy manapság a legkönnyebb! A régen átlagos viselet is ma már egyedinek számít.

Ha pl. szereted a nőiesebb, bájosabb stílust, és szoknyát is viselsz (legalább néha), akkor máris egyedi leszel, ugyanis a lányok 99,9 %-a soha sem hordja ezt a nőies ruhadarabot (legfeljebb alkalom esetén).

2013. jan. 7. 23:18
 2/4 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy találd meg a stílusod.

Ha nem találsz olyan boltot, ami a stílusodnak megfelel, akkor nézegess webshopokat (ebay, vagy más külföldi), vagy van ez a DIY, hogy te magad készíted el (akár varrni is megtanulhatsz:)), vagy esetleg varrónővel megvarratod a ruhát.

De van azért egyedi bolt (régen nálunk volt olyan bolt, hogy Amsterdam Shop, de sajnos megszüntették:c ). A lényeg, hogy a te ízlésednek megfeleljen. Ha te inkább a punk felé húzódsz akkor nem kell nőcis rucikat venni, és ugyanez fordítva is. Le kell kakilni a divatot! (Jó, párszor én is veszek olyan cuccot, ami divat, de csak amiatt, mert már nagyon-nagyon tetszik, és emellett se vagyok tömeg.)

2013. jan. 7. 23:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja és egy-egy turiban/kínaiban is találhatsz "finomságokat"!:) (előző voltam)
2013. jan. 7. 23:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne úgy indulj neki, hogy egyedi akarsz lenni, mert akkor (nagy átlagban) inkább idétlen leszel. Én nem törekszem az egyediségre, meg arra, hogy kirívó legyek, mégsem olvadok bele a tömegbe.
2013. jan. 8. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!