Hogyan öltözködhetnék egyedien?
Csak engem zavar, hogy manapság nem lehet egyedien öltözködni? Régebben mindig megdicsértek, milyen csinos vagyok, különlegesnek tartották a stílusomat, és ez engem boldoggá tett. De ma már átlagos vagyok (nem tömegrib*nc). Mit viseljek, hogy újra egyedi lehessek?
16/L
Hogy érted, hogy "manapság nem lehet egyedien öltözködni"?
Pont, hogy manapság a legkönnyebb! A régen átlagos viselet is ma már egyedinek számít.
Ha pl. szereted a nőiesebb, bájosabb stílust, és szoknyát is viselsz (legalább néha), akkor máris egyedi leszel, ugyanis a lányok 99,9 %-a soha sem hordja ezt a nőies ruhadarabot (legfeljebb alkalom esetén).
A lényeg, hogy találd meg a stílusod.
Ha nem találsz olyan boltot, ami a stílusodnak megfelel, akkor nézegess webshopokat (ebay, vagy más külföldi), vagy van ez a DIY, hogy te magad készíted el (akár varrni is megtanulhatsz:)), vagy esetleg varrónővel megvarratod a ruhát.
De van azért egyedi bolt (régen nálunk volt olyan bolt, hogy Amsterdam Shop, de sajnos megszüntették:c ). A lényeg, hogy a te ízlésednek megfeleljen. Ha te inkább a punk felé húzódsz akkor nem kell nőcis rucikat venni, és ugyanez fordítva is. Le kell kakilni a divatot! (Jó, párszor én is veszek olyan cuccot, ami divat, de csak amiatt, mert már nagyon-nagyon tetszik, és emellett se vagyok tömeg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!