Csajok. Mit javasoltok? Lányosabban szeretnék öltözködni.
Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 21:11
1/6 A kérdező kommentje:
magasság: 171 cm
súly: 63 kg
haj: világosbarna, melírozott
bőr: enyhén kreolos
2013. febr. 19. 21:12
2/6 anonim válasza:
Írhatnál arról, eddig hogy öltözködtél, hogy tudjunk mihez viszonyítani :)
3/6 A kérdező kommentje:
16 vagyok és fiú
eddig csőgatyát hordtam szűk felsőkkel de most szeretnék lányosabban öltözködni, tetszenek a női ruhák
2013. febr. 19. 22:40
4/6 anonim válasza:
Kötött kardigánok, az mostanság nagy divat a fiúknál, ahogy láttam, és vannak közük elég uniszex darabok.
5/6 anonim válasza:
V-alakú polók,farmer ing,maradj a cső gatyánál,de ne olyat vegyél fel ami tapad hanem ülepeset,kötött pulcsik,kör alakú sál,Vans vagy Converse cipő!:) 17/L
6/6 anonim válasza:
Szerintem a tornacipőt és az ülepesebb gatyákat felejtsd el. Én régen hordtam,de olyan egysíkuvá tesz,bár ennek valaki örül,de eléggé tömegruházat és nem éppen nőies. szerintem a platform cipők (ha nem szereted:kicsi sarok) és olyan elegáns benti "dzseki" félék amik kényelmesek. Nem tudom tudod e mire gondolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!