Hogyan öltözhetnék lányosabban vagy hogyan kezdjem el? Belül lánynak érzem magam.
17 éves vagyok és fiú
alapból magas az ösztrogénszintem, alkatra lányos vagyok
Az öcsém idősebb nálad, ő most húsz leves. Alapból lányos a viselkedése, de nem tudom, hogy ez a hormonoktól van-e neki. Ő alapból csőnadrágban jár. Ez most fiúknál menő, tehát nem lógnál ki a többiek közül. De volt olyan is az öcsémnél, hogy felvette a tunikámat, s hozzá egy fekete cicagatyót, hát az már elég nőies tud lenni.
Neked milyen az alakod? Az öcsém nőnek érzi magát,ő azért öltözik női ruhába. Így érzi magát jól. Nálad hogy alakult?
Öltözz olyanba, ami neked tetszik! Másokkal ne foglalkozz!
A barátnőm lekötözi a melleit, hogy fiúnak nézzék... ugyanez a helyzet, csak pepitában. :)
Szoknyát magassarkúval ne vegyél fel, de vannak fiúknak is enyhén emelt sarkú, formásabb cipők, tehát ne ezdőcipőben járj. Meg olyan nadrágot vegyél fel, ami rásimul a hátsódra, combodra, nem pedig eláll tőle.
Meg testresimuló, kivágott felsőket hordj inkább, ez is inkább nőies, mint fiús.
Hajpántot, karkötőt, nyakláncot is vegyél fel. A körmödet is lakkozhatod színtelennel. Meg lányosabb válltáska is kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!